Burberry Beauty Spring / Summer 2015 X The birds and the Bees

SONY DSC

Als je deze doosjes zo ziet zou je niet verwachten dat er zich heel wat lentekleurtjes achter verschuilen. Het lente thema van Burberry Beauty? Geïnspireerd op The birds and the bees collectie van Burberry die op de runway te zien was.

SONY DSC

Wanneer je de verpakking openmaakt zie je meteen dat er heel wat leuks te zien is. De De Burberry nailpolishes houd ik voor een aparte blog, dat verdienen ze, ze zijn echt prachtig!

SONY DSCSONY DSC

Eigenlijk verdient dit Burberry Runway Palette ook een aparte blog, niet alleen mooi om te bekijken, hij is ook effectief mooi als je hem aanbrengt.

SONY DSC

Het doosje van dit Runway palette zit verpakt in een fluwelen zakje met het typische Burberry motief. Ook vind je er een kleine brush in van echt haar. Ik vind dit niet zo handig om te gebruiken maar als je geen brushes hebt is dit wel mooi meegenomen.

SONY DSC

 

De kleuren lijken nogal vrij fel te zijn als je ze in het doosje zit maar bij het aanbrengen versmelten de kleuren helemaal tot een mooie lichtroze tint.

sized_dsc09484

De blush/highlighter neigt eerder naar de matte kant als je hem zo op mijn vingers ziet maar wanneer je hem aanbrengt op je huid geeft hij een heel erg mooie glow.

SONY DSC

Er was een beetje paniek in Beautyland toen er werd gezegd dat de samenstelling van de oogschaduw van Burberry zou veranderd zijn. Ik vroeg me meteen af waarom ze dat zouden doen, de oogschaduw is/was perfect dus waarom veranderen? Ik merk bij deze nieuwe oogschaduw eigenlijk geen verschil! Ze zijn nog altijd even zacht en makkelijk aan te brengen.

sized_dsc9500aSONY DSC

Ook de pigmentatie is gebleven hoe hij was, super! Hierboven zie je één enkele veeg geswatcht. Je zou de kleur nog dieper en iets glanzender kunnen maken door de oogschaduw vochtig aan te brengen maar daar ben ik persoonlijk geen fan van, ik vind het goed het nu is!

Deze Burberry Beauty Birds and the Bees collectie is nu te koop en je vindt ze op Burberry.com, Inno Louiza en Douglas Parfumerie.

Mijn aanraders? Alle producten die je hierboven ziet!

Stay tuned voor de nagellakjes!

4 thoughts on “Burberry Beauty Spring / Summer 2015 X The birds and the Bees

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *