Braun Satin Hair 7 Senso Care

SONY DSC

Tot dik een jaar geleden kon ik het mij niet voorstellen dat ik geen stijltang zou gebruiken om mijn haar te stijlen. Maar nadat ik geopereerd was verloor ik zoveel haar en werd het zo dun dat ik er mee gestopt ben, het deed meer slecht dan goed met mijn haar. Een paar weken geleden kwam dan de vraag of ik de nieuwe Braun Satin Hair 7 Sensocare wilde uitproberen, deze zou extra zacht voor je haar zijn. En op die voorwaarde zei ik ja.

SONY DSC

De Braun Satin Hair 7 heeft smalle platen, je kan er dus niet alleen je haar me stijlen maar als je een beetje handig bent kan je er ook mooie krullen mee maken. Wat me vooral aansprak bij deze stijltang is dat hij helemaal regelbaar is, ik laat je even zien hoe:

sized_braun1

Je kan deze stijltang zelfs delen met je zus of mama want je kan verschillende profielen instellen.

sized_braun2

De eerste keer je hem gebruikt wordt gevraagd om je profiel in te stellen, hij vraagt naar de lengte van je haar, de dikte en of het gekleurd is. Dit moet je alleen de eerste keer doen, de stijltang laat dit in zijn geheugen zitten, je hoeft alleen je profiel te kiezen.

sized_braun3

Voila, stijltang ingesteld en hij kan gaan opwarmen, op amper twee minuutjes is hij klaar voor gebruik. Ook tijdens de het stijlen gaat hij zeggen of je het goed doet. Is de snelheid ok? Is je haar niet te vochtig? Aan de smiley kan je het zien. Hier zie je dat hij niet zo blij is omdat de stijltang stil ligt.

Sinds ik deze gebruik ben ik weer vertrokken met stijlen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Hij zorgt er voor dat mijn haar een hele dag glad en zacht is en ik heb het idee dat de kans op beschadiging van mijn haar veel kleiner is dan bij andere stijltangen.

Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstkadootje voor je mama, zus, vriendin? Ik denk dat je elke keer vrouw een plezier kan doen met deze Braun Satin Hair 7 Sensocare. Ik ben in elk geval fan!

Je vindt deze Braun Satin Hair 7 Sensocare bij verschillende electrozaken en betaalt ongeveer 99.90 euro. Mooie prijs voor een toestel waar je jaren mee doet!

Welke stijltang gebruik jij?

 

5 thoughts on “Braun Satin Hair 7 Senso Care

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *