Bourjois Summer 2014

SONY DSC

Zomer bij Bourjois! Elk seizoen brengt Bourjois nieuwe producten uit of een uitbreiding op al bestaande producten. De zomer bij Bourjois betekent vooral veel glans!

SONY DSC

Deze twee Bourjois So Laque Glossy, Pamplerousse en Indispen- sable heb ik een tijdje geleden al geswatcht (klik hier) Vandaag zijn de andere producten aan de beurt.

sized_dsc01933

Ik lak mijn nagels minstens vier keer per week en de dissolvant wordt hier bijna met de liter gekocht. Het makkelijkste in gebruik zijn nog steeds de potjes waar je alleen je vingers hoeft in de te steken, even draaien en klaar. Bourjois bracht de Magic Nail Polish Remover uit en nu volgt de Bourjois Dissolvant voor handen én voeten (7.99 euro). Nog steeds het potje waar je enkel je vingers hoeft in te steken, niet je tenen want daar werd een apart sponsje voor aangebracht in de dop. Geen grootste uitvinding maar wel heel makkelijk om mee te nemen, zeker als je op vakantie de kleur van je teennagels wil veranderen heb je geen aparte watjes en dissolvant nodig. Handig als je het mij vraagt!

sized_dsc01933b

Ik zei het eerder al, de Bourjois Shine Edition lipsticks ( voor swatches kan je hier klikken) zijn de budgetversie van de Dior Addict lipsticks. Zacht, smeuïg en ze houden je lippen in opperbeste conditie. Voor de zomer brengt Bourjois een aantal nieuwe kleuren uit waaronder deze Raspberry Kiss.(12.99 euro)

sized_dsc01933cVan deze Bourjois Sun Cream Tropical Coral Blush (10.99 euro) was ik eerst een beetje bang. Het leek me allemaal iets te oranje en te glitterig. Uiteindelijk blijkt hij vooral een mooie glow te geven al is deze niet echt geschikt voor de lichte huidjes onder ons, daar is hij zeker te donker voor. De Bourjois Cream blushes zijn een echte hit en ik denk dat deze dat ook kan worden tijdens de zomermaanden.

sized_dsc01933a

Eén van mijn favoriete producten uit deze zomercollectie is deze Bourjois Stiftliner in Gold Shine (11.99 euro). Makkelijk aan te brengen door de fijne stift en het goud is echt prachtig. Ik ben een grote fan van eyeliner, mij zal je niet gauw zonder zien en deze gouden kleur geeft net dat beetje extra.

sized_dsc01933d

Bourjois mascara’s zijn fijne budget mascara’s en dat is met deze Volume 1 seconde (12.99 euro) niet anders. Een waterproof versie is altijd fijn tijdens de warme maanden, al ben ik er niet echt fan van, een beetje teveel gedoe om te verwijderen.

SONY DSC

Wat ik vooral zie bij deze mascara is de mooie lengte die hij aan mijn wimpers geeft, volume zie ik niet echt. Al bij al een fijne mascara maar niet ééntje die ik opnieuw zou kopen.

sized_dsc01933e

Zin in een tattoo maar dan liever niet permanent? Dan is het misschien leuk om deze tattoo kit van Bourjois (7.99 euro) eens te proberen. Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om nog een tattoo bij te nemen, de teller staat op drie maar ik zou graag nog een vierde laten zetten. De veer die je helemaal rechts op de foto ziet vind ik heel erg leuk, maar ook de drie kleine veertjes die je ziet op de bovenste zijn leuk. Keuzes, keuzes 😉

De Bourjois Summer 2014 Collectie is sinds deze maand te koop bij Inno, Di, Kruidvat, IPXL en een aantal zelfstandige parfumeriën.

Zit er iets voor jou tussen?

 

8 thoughts on “Bourjois Summer 2014

 1. Die nagellakremover heb ik ook, en het is de eerste ‘nagellakremover in een potje’ die ik heb. I like it a lot! Vind ‘t zoveel makkelijker dan aan de slag gaan met een watje en remover.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Absoluut! Al zit er jammer genoeg wel een beperkte houdbaarheid op, zeker als je veel donkere kleurtjes gebruikt. Maar voor de rest, echt een topuitvinding 🙂

  [Reply]

 2. Leuk dat er ook weer tattoo’s bij de collectie zijn 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ja hé, ik ga ze heel snel eens proberen, er zitten een aantal heel erg leuke tussen 🙂

  [Reply]

 3. Mijn beautyhart gaat telkens weer sneller slaan bij het zien van Bourjois producten! Mijn echte topfavoriet qua prijs/kwaliteit!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dit is altijd het eerste merk waar ik ga naar kijken als ik bij DI of Kruidvat ben. Zeker de foundations zijn echte aanraders!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *