NOTD Bobbi Brown Tuxedo Black

Bobbi-Brown-Old-Hollywood-Nail-Polish-Collection

 

Tuxedo black, Chrome, Siren red & Solid gold

De make-up van Bobbi Brown is mij welbekend maar de nagellak had ik nog niet geprobeerd. Het heeft eigenlijk vrij lang geduurd voor Bobbi Brown nagellak in haar collectie heeft opgenomen maar daar komt nu stilaan verandering in want bijna bij elke collectie die nu uitkomt vind je wel een paar lakjes terug.

SONY DSCHet lakje dat ik vandaag graag aan jullie laat zien komt uit de Old Hollywood Collection die uitkwam in november 2013. Alle lakjes uit deze collectie waren LE maar als je toch nog ééntje wil te pakken krijgen, ik zag dat deze Tuxedo Black nog steeds te koop is bij Parfuma, klik hier .

SONY DSCVoor iemand die eigenlijk weinig doet met nagellak vind ik de lakjes heel erg geslaagd!

SONY DSCDe brush is heel handig in gebruik, niet te lang of te kort maar ook niet erg breed. Iets minder makkelijk om te lakken dan bv de brede kwasten van Essie of Dior maar toch vind ik dat het vrij vlot gaat.

sized_035 Twee laagjes en de lak is perfect dekkend. Ik bracht hier geen topcoat aan om te laten zien dat de lakjes ook een heel erg mooie glans hebben, met een topcoat wordt dat nog eens extra glanzend. Ook de houdbaarheid is meer dan prima mits gebruik van een topcoat kan je er zeker een dag of vier mee verder. Dit lakje heeft me in elk geval nieuwsgierig gemaakt naar meer!

De Bobbi Brown nagellakjes zijn te koop bij Parfuma, zowel online als in de parfumerie en natuurlijk kan je ook terecht in de Bobbi Brown store in Brussel. Voor dit lakje betaal je 19.00 euro.

Heb jij de nagellak van Bobbi Brown al geprobeerd?

 

7 thoughts on “NOTD Bobbi Brown Tuxedo Black

 1. ik zou dit toch geen zwart noemen 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Is nochtans wel degelijk zwart. Misschien dat dit door de reflectie van het licht eerder donkergrijs lijkt maar toch is het zwart 🙂

  [Reply]

 2. Ik heb ook wat moeite met de kleur…. Het is duidelijk geen ‘zwart’, maar ik vind dit grijze kleurtje niet helemaal geslaagd…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ligt aan de reflectie van het licht want het is wel degelijk zwart 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *