Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Make-up setjes? Ik hou er van! Zeker als je weet dat je minder betaald dan de waarde van alle producten samen. Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz is zo’n setje waar ik meteen verliefd op werd toen ik het tegen kwam bij Cosmeticary.

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

In het Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz setje zitten drie producten. De Bobbi Brown Smokey Eye mascara moet ik jullie niet meer voorstellen, deze is al heel wat keren voorbij gekomen op mijn blog. Dit is één van mijn Holy Grail mascara’s! Dan krijg je het Bobbi Brown Smokey Topaz Eye Palette, een klein palette met zes vrij neutrale tinten en een Bobbi Brown Perfectly Defined Eyeliner in Pitch Black.

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

De Bobbi Brown Perfectly Defined Eyeliner is fijn. Zacht en smeuïg om aan te brengen maar eerlijk gezegd gebruik ik dit soort eyeliners amper of nooit. Of toch niet in het zwart. Ik zal dan eerder kiezen voor een andere tint die bij mijn oogschaduw past als accentkleur onder mijn waterlijn.

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Het Bobbi Brown Smokey Topaz Eye Palette zal je me dan weer wel vaker zien gebruiken door de fijne neutrale tinten. Dit zijn kleuren die ik elke dag kan dragen zonder er bij na te denken, drie matte tinten en drie tinten met een hele lichte shimmer zorgen voor een work-proof look die je als je dat zou willen meteen kan omtoveren tot een avondlook.

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Swatches van het Bobbi Brown Smokey Topaz Eye Palette

Van links naar rechts zie je Ivory – Black Topaz – Ash – Pebble – Slate en Espresso.

Alle tinten werden droog aangebracht zonder basis. Met een goede oogschaduwbasis merk je meteen verschil, het zal de kleuren iets levendiger maken en voller.

Hou je van nude tinten dan zal ook jij vast blij worden van deze Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz. Je vindt deze bij Cosmeticary voor 65.00 euro

2 thoughts on “Bobbi Brown Trend Eyes Smokey Topaz

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *