Bobbi Brown Smokey Eye Mascara

SONY DSCSONY DSC

Hij lag al een tijdje in mijn make-up lade, ik denk dat ik deze Bobbi Brown Smokey Eye mascara ongeveer zes maanden geleden kocht, maar ik ben hem pas sinds kort echt gaan gebruiken. Ik denk dat veel vrouwen dit wel kennen, je doet een nieuwe mascara open maar dan blijkt hij toch niet zo goed te zijn. Tot je hem na een tijdje opnieuw probeert, dan blijkt hij ineens toch wel goed te zijn. Zo ging het ook met deze mascara.

SONY DSCSONY DSC

De tube van deze mascara is een heel pak kleiner en lichter dan de mascara’s die gewend ben, de tube van de Dior Overcurl mascara is bv langer en zwaarder, het was op dat gebied al even aanpassen.

SONY DSC

Waar de verpakking eerder klein is, is de brush dan weer vrij groot met kort op mekaar staande haartjes. Aanbrengen gaat heel makkelijk, de brush neemt alle wimpers goed mee.

sized_dsc04875

Het effect is niet wat je zou verwachten van de naam Smokey Eye maar ik vind het wel heel mooi en natuurlijk. Alle wimpers worden mooi gescheiden, ook na drie laagjes gaat hij niet klonteren of plakken.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een Bobbi Brown mascara probeerde en ik ben best tevreden met het resultaat. Als jij op zoek bent naar een mascara die je wimpers zwart maakt, langer en mooi gescheiden dan denk ik wel dat deze Bobbi Brown Smokey Eye mascara iets voor jou is. Ik ben alvast fan!

 

Je vindt deze mascara bij Parfuma voor 28.00 euro.

6 thoughts on “Bobbi Brown Smokey Eye Mascara

  1. Mooi resultaat! Afgaand op de naam is dit inderdaad niet wat je zou verwachten. Je zou meer volume verwachten, maar goed … Hij klontert niet en de wimpers plakken niet aaneen, dat is toch ook heel wat!

    X Alice

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *