Bobbi Brown Shimmer Brick Compact Rose

Ik denk dat iedereen de befaamde shimmerbricks van Bobbi Brown wel kent, super mooie highlighters! Ik heb er ééntje in de kleur Rose. Ik zou ze wel allemaal willen maar ze zijn niet echt goedkoop dus laten we het voorlopig maar bij ééntje houden!  Ze kosten rond de 35 euro. Ik wil wel nog even zeggen dat er verschillende merken zijn die mooie dupes hebben. Ik heb ééntje van Essence van de Crazy About Color Collectie die maar een fractie van die prijs kost en die ook heel mooi is.

Hier zie je de kleurtjes mooi boven mekaar. Je kan het eerste strookje ook gebruiken als highlighter voor je wenkbrauwbot of alleen de onderste kleurtjes als blush.

Zie je de mooie roze kleur? Hij heeft een mooie glans maar niet te.

Hierboven zie je nog even de vergelijking tussen de shimmer brick van Bobbi Brown en die van de Essence. Bij die van Essence zitten de kleuren een beetje anders in het palletje.

Deze shimmerbrick is op dit moment mijn favoriete highlighter! Welke gebruiken jullie?

14 thoughts on “Bobbi Brown Shimmer Brick Compact Rose

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *