Bobbi Brown Scotch on the Rocks Collection X Holiday 2014

Bobbi Brown Scotch on the Rocks Collection X Holiday 2014

bb1

Je kan er niet omheen, binnen een maand is het Kerstmis! Hoog tijd om al die mooie Kerstcollecties te laten zien want er zitten heel wat pareltjes tussen. Ik zou alvast mijn wishlist er bijhalen, er komt de komende dagen heel wat moois aan! Ik ga van start met de Bobbi Brown Scotch on the Rocks Collection, deze collectie werd geïnspireerd op de legendarische Amerikaans model en actrice Lauren Bacall, in de jaren 40 was ze een echt stijlicoon. De hele collectie straalt warmte uit, een gevoel dat voor mij toch bij de feestdagen hoort.

SONY DSC

Ik kreeg twee producten uit deze collectie en één daarvan stond al hoog op mijn wishlist samen met nog enkele producten zoals de nagellak en het Warm Glow Eye pallete, ik hoop dit laatste nog aan mijn collectie te kunnen toevoegen.

SONY DSCSONY DSC

Bobbi Brown en highlighters is dikke liefde, denk maar aan de prachtige shimmerbricks. Ook dit High Light Powder is een schot in de roos. Beschikbaar in twee kleuren, Pink Glow en Bronze Glow. Mijn favoriet is Bronze glow en die zie je hier boven. Ik had hem al gebruikt voor ik foto’s maakte, ik kon gewoon niet wachten. Zoals ik verwacht had is hij prachtig.

sized_dsc07346

Aanbrengen doe ik met een stippling brush en dit met heel lichte hand want hij is super gepigmenteerd. Ik denk dat de foto’s wel voor zich spreken, zei ik het al dat hij prachtig is <3

SONY DSC

Nog meer goud met de Bobbi Brown Glitter Lip Gloss. Deze kan je alleen op je lippen gebruiken maar ook over een lipstick voor wat extra glans. Al zit je dan wel met het probleem dat de kleur van je lipstick gaat mengen met de lipgloss dus ik zal hem eerder zo gebruiken.

SONY DSCSONY DSC

Aanbrengen doe je met een sponsapplicator en gaat makkelijk al moet je wel een aantal keren in de tube pompen om voldoende product boven te halen.

sized_dsc07335

De lipgloss is echt puur glans, als je goed kijkt zie je zeker tien verschillende kleurtjes in de gloss terug komen. Gelukkig voel je de glittertjes niet zitten, ze zijn echt minuscuul!

Al deze producten vind je bij Parfuma, Bobbi Brown store in Brussel en Smets Store.

Zoveel moois, dat hoort gewoon op een beauty wishlist! Zit er iets voor jou tussen?

7 thoughts on “Bobbi Brown Scotch on the Rocks Collection X Holiday 2014

  1. Ik kon niet weerstaan aan de roze highlighter 😉 Héle mooie collectie, overigens!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Sinds ik die gezien heb krijg ik hem niet uit mijn hoofd, twijfel om deze ook nog bij te halen, hij is ook heel erg mooi! 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *