BOBBI BROWN Sandy Nudes Collection‏ X The Nails

BOBBI BROWN Sandy Nudes Collection‏ X The Nails

BOBBI BROWN Sandy Nudes Collection‏

De Bobbi Brown Sandy Nude Collection is prachtig maar ik werd vooral aangetrokken door de twee nagellakjes. Twee soorten nudes, ééntje met een roze ondertoon, de andere met een beige ondertoon. Nudes zijn niet altijd even mooi bij iedereen, het is een beetje een kwestie van naar de juiste kleur te zoeken. Ik had dan ook verwacht dat één van beide kleuren niet zo mooi zou zijn bij mijn huidskleur maar ze zijn eigenlijk beide gewoon perfect. Mijn eerste kennismaking met de nagellak van Bobbi Brown was Tuxedo Black (swatches vind je hier), ik was meteen weg van de houdbaarheid en de kwaliteit van de nagellak en dat is met twee lakjes niet anders.

BOBBI BROWN Sandy Nudes Collection‏ Naked nailpolishBobbi Brown Naked

Bobbi Brown Naked is het lakje met de roze ondertoon en ik vind dat deze mijn huidskleur het meest flatteert. Het eerste laagje van deze nagellak is een beetje streperig maar dat komt helemaal goed vanaf de tweede laag.

BOBBI BROWN Sandy Nudes Collection‏ Nude nailpolishBobbi Brown Nude

Bobbi Brown Nude heeft dan weer een beige ondertoon en deze doen mijn handen er meteen anders uitzien. Ook hier weer twee laagjes voor de perfecte dekking.

Ik ben fan van beide kleurtjes! Jij ook?

De Bobbi Brown Sandy Nudes Collection vind je bij Parfuma, zowel online als in de shops maar ook in de Bobbi Brown store in Brussel en Smets Brussel. Wees snel want deze collectie is Limited Edition en is meestal snel uitverkocht.

2 thoughts on “BOBBI BROWN Sandy Nudes Collection‏ X The Nails

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *