Bobbi Brown Holiday 2014 Gift Giving Collection Cool Eye Palette

SONY DSCSONY DSC

De Holiday Collectie van Bobbi Brown is dit jaar weer een schot in de roos! Prachtige verpakkingen en dan zwijgen we nog over de inhoud! In deze collectie vind je zes paletjes, die niet alleen mooi zijn om kado te doen maar ook om jezelf eens te verwennen. En dat deed ik ook toen ik bij Parfuma was.

SONY DSCSONY DSC

Ik koos voor het Cool Eye Palette, zes prachtige oogschaduwkleuren samen met een dual ended eyeshadow / eye liner brush.

SONY DSC

In dit palette vind je Ivory – Pink Quartz – Marble – Stormy Grey – Almond – Smoked.

SONY DSCSONY DSC

Dit zijn echt de perfecte kleuren voor mij, vier matte kleuren (Ivory, Stormy, Grey, Almond en Smoked) en twee metallics (Pink Quartz en Marble) en Smoked kan je als eyeliner gebruiken. Samen met de brush is dit een palette dat je makkelijk kan meenemen omdat alles voorhanden is voor een mooie ooglook. De oogschaduw is zacht en smeuïg en heel makkelijk aan te brengen, de swatches werden aangebracht zonder basis, gebruik je wel een basis zijn de kleuren nog intenser en blijven ze nog langer mooi.

De Bobbi Brown Gift Giving collection is online bij Parfuma (hele collectie en prijzen vind je hier) en in de Parfuma stores in Antwerpen en Wijnegem te koop.

4 thoughts on “Bobbi Brown Holiday 2014 Gift Giving Collection Cool Eye Palette

  1. Zo’n mooie warme kleuren. Wat een prachtige verpakking. Marble is m’n favoriete kleur in dit palet.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik vind de kleuren eigenlijk allemaal even mooi. En het belangrijkst, heel makkelijk in gebruik 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *