Bobbi Brown EDP Bobbi's Party

Bobbi Brown EDP Bobbi’s Party

Bobbi Brown EDP Bobbi's Party

Bobbi Brown EDP Bobbi's Party

Toen ik een tijdje geleden in de Bobbi Brown Store in Brussel was wilde ik toch wel eens aan de beroemde Beach geur van Bobbi Brown snuffelen. Iedereen is zo gek van deze geur dat ik toch wel eens wilde weten waarom. Eerlijk, mijn ding is die geur niet.. Geuren en smaken verschillen natuurlijk! Ik snuffelde verder en toen ik bij Bobbi’s Party kwam wist ik meteen dat dit een geurtje voor mij zou zijn. Anders dan anders, dat wel want deze geur is minder zwaar dan de geuren die ik normaal draag.

Bobbi Brown EDP Bobbi's PartyBobbi Brown EDP Bobbi's Party

De verpakking van deze Bobbi’s Party EDP is clean en simpel en net daardoor ziet de fles er heel erg mooi uit.

De geur uitleggen… Dat is iets wat ik altijd heel erg moeilijk vind! In deze geur vind je viooltjes, rozenblaadjes en sandelhout terug. Dit is absoluut geen overheersende bloemengeur want daar houd ik niet van, eerder poederig en absoluut een geur die je direct zal herkennen eens je deze geroken hebt. Sommige geuren kan je meteen linken aan een andere, bijna zelfde geur maar dat is bij dit parfum absoluut niet het geval.

Voor een EDP van 50 ml betaal je 60 euro. De parfums van Bobbi Brown vind je in de store en online bij Cosmeticary.

One thought on “Bobbi Brown EDP Bobbi’s Party

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *