Blush Horizon de Chanel

Ik heb hem, de oh zo mooie Blush Horizon de Chanel uit de LE Harmonie de Printemps Collectie, de Spring 2012 collectie van Chanel. Ik vind dit echt het mooiste product uit deze collectie. De lakjes zijn ook mooi maar ik denk dat er toch wel makkelijk dupes zijn te vinden en dan vind ik het toch wel veel geld voor een nagellak. Al heb ik stiekem toch wel een beetje spijt dat ik er geen gekocht heb want May en June zijn eigenlijk wel mooi.

Alle palletjes van Chanel zitten in een mooi fluwelen zakje en bij deze blush is dat ook het geval al zit er deze keer wel iets extra in.

In het grote fluwelen zakje zit nog een klein zakje verborgen!

Het blushkwastje zit ook in zo’n fluwelen zakje. Goed gezien vind ik zelf, de kwast zit niet bij de blush zelf en zo is er geen kans op beschadiging van de blush. Meestal zit de kwast wel bij het product en dan zit er zo’n plastic velletje tussen, alleen is dat altijd een gedoe als je dat er moet afhalen om het te gebruiken.

En net zoals bij zoveel LE producten heb ik hier ook weer de neiging om hem niet te gaan gebruiken omdat hij zo mooi is. Compleet verkeerd, ik weet het maar ik heb besloten om het nog even niet te doen. En de swatches dan? Wel, Stamatia heeft hem ook en heeft prachtige swatches gemaakt! Nieuwsgierig? Klik dan hier!

Je betaalt rond de 50 euro voor deze blush, véél geld maar ik ben er wel ontzettend blij mee. Vorig jaar en nog steeds was ik gek op de bronzers, waarvan ik zelfs ééntje volledig heb opgebruikt, en deze keer is het de blush, al durf ik hem niet te gebruiken.

Heb jij iets op de wishlist van de nieuwe Chanel collectie?

8 thoughts on “Blush Horizon de Chanel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *