Birchbox oktober 2014

SONY DSCSONY DSC

Eindelijk een tweede beautybox in België, al moet ze dan wel uit Frankrijk komen! In september waren er al geruchten dat de box naar België zou komen en begin deze maand was het dan zover, je kon ze bestellen op de site van Birchbox voor 13 euro per maand, levering inbegrepen. Principe is eigenlijk hetzelfde als bij de Deauty box, je kan je profiel aanvullen en hierdoor kunnen ze de box afstemmen op jouw wensen. Vrijdag werd de doos netjes geleverd, wel jammer dat Birchbox geen verzendbestemming stuurt, al is het dan wel leuk als ze dan ineens aan de deur staat. Over de service niets dan goed al is er wel iets dat me een beetje stoort. Alle info die op de site te vinden is, is in het Frans, als je dan toch aan België gaat leveren zorg dan tenminste ook voor een Nederlandse en/of Engels website. Er zijn altijd mensen waarbij de taal een beetje een barrière is om te bestellen en dat zou bij deze Birchbox wel eens het geval kunnen zijn.

SONY DSCSONY DSC

In de Birchbox van oktober zit eigenlijk maar één merk dat ik ken en dat is The Balm, verder zitten er twee fullsize producten in, de overige zijn travelsize.

SONY DSC

The Balm Staniac is een product dat je zowel voor je lippen maar ook als blush kan gebruiken. Ik ben geen fan van zo’n producten omdat dit er nogal snel vlekkerig kan uitzien.

SONY DSC

Met nagellak kan je bij mij niets verkeerd doen, van Lollipops make up had ik nog nooit gehoord maar het kleurtje ziet er wel leuk uit.

SONY DSC

Deze Huygens Le lait Corps is een heel frisse bodylotion die voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Hij ruikt heel erg fris door de 3 verschillende soorten munt die er in verwerkt werden, dit is een bodylotion die ik eerder tijdens de zomermaanden zou gebruiken door de frisse geur.

SONY DSC

Deze Ekos handcréme heeft meteen mijn hart gestolen, hij ruikt lekker en maakt mijn handen lekker zacht. Hij heeft wel wat tijd nodig om in te trekken maar dat neem ik er graag bij. Ook ideaal om als maskertje voor je handen te gebruiken, goed insmeren, handschoentjes aan en je hebt ‘s morgens babyzachte handen.

SONY DSC

De Number 4 Super Comb Prep & Protect is een leave-in conditioner die je gebruikt na het wassen van je haar. Nog niet gebruikt maar hij ruikt lekker dus ik ga er snel mee aan de slag.

Ik heb geen compleet WAUW gevoel bij deze Birchbox maar ik ben wel benieuwd wat er komen gaat!

Wat denk jij van deze Birch box?

13 thoughts on “Birchbox oktober 2014

 1. Ik heb al best wel wat verschillende producten zien verschijnen. Jammer dat niet iedereen de Beautyblender gekregen heeft, die zou ik zelf zeker willen vinden in mijn box. Ik vind de inhoud wel mooi!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben sowieso wel benieuwd naar de volgende, maar het is idd wel jammer dat de Beautyblender er bij mij niet in zat.

  [Reply]

 2. Ik vind het ook best ‘lastig’ dat alles in het Frans is.. Was ook niet héél enthousiast, maar wel benieuwd naar wat er nog allemaal komt…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik denk dat er nog wel meer zijn die dit lastig vinden! Hopelijk doen ze er snel iets aan!

  [Reply]

 3. Hm op zich niet verkeerd maar voor mij nu ook geen reden om hem te bestellen. Ik zag elders dat er een beautyblender in zat, dat is dan weer wel de moeite waard

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben niet compleet ontevreden maar de BeautyBlender had ik eigenlijk ook wel liever gezien 🙂

  [Reply]

 4. ziet er erg leuk uit, maar wel jammer dat je dan een creditcard nodig hebt om hem te bestellen

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Je kan het ook via Paypal doen, zo doe ik het toch. Is voor mij altijd het veiligst!

  [Reply]

 5. hallo ! heb mijn “october” box ook besteld, op 26 oktober, ben eens benieuwd wanneer ik hem aankrijg. Maar wat “de taal” betreft, vind ik het persoonlijk ook wel heel spijtig dat het alleen in het frans is. kijk al uit naar de levering !

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ga je dan geen box van november krijgen? Ik dacht dat die box van oktober al uitverkocht was? Ik kan verkeerd zijn hoor! In elk geval ben ik al benieuwd naar de volgende box 😀
  Misschien dat ze de talen nog wel zullen aanpassen als ze zien dat de box een beetje aanslaat in België. Al hadden ze dat eigenlijk meteen moeten doen!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *