Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016

Mooie make-up begint altijd bij een goede basis, wanneer je niet de juiste producten voor je huid gebruikt zal je make-up er ook minder mooi uitzien. Dat heb ik met de jaren mogen ondervinden. Ik hop niet meer van het ene potje naar het andere als ik mijn goede routine heb gevonden. En dat heb ik! Daarom mij Best of Body & Skincare 2016!

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016 Cleansers

Bioderma Sensibio H2O

L’Occitane Perfecting Toner

Bobbi Brown Cleansing Oil

Dit is mijn ideale trio om mijn huid te reinigen en te preppen voor de skincare die volgt. Het miccelair water van Bioderma zal je altijd in mijn kast vinden, de flessen die ik hier heb van opgebruikt zijn echt niet meer te tellen. Op gebied van reinigingsolie durf ik al eens te wisselen van merk, ook die van MAC en L’Occitane zijn hier grote favoriet. Ik vind dit het snelste en makkelijkste product om al je make-up goed te verwijderen, ook voor je ogen. Ook van de toner van L’Occitane ben ik groot fan, dit flesje is bijna leeg en wordt zo goed als zeker een re-buy.

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016 Essence

Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence

Ik heb dit jaar wel wat essence uitgeprobeerd maar deze van Kiehl’s is degene die het overleefd heeft.

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016 ANR

♥ Estee Lauder ANR II

♥ Estee Lauder ANR Eye

De Estee Lauder ANR II is ook een product waar ik niet zonder zou kunnen. Er zijn weken waarin ik deze niet aanraak maar als ik voel dat mijn huid een oppepper kan gebruiken wordt deze altijd bij in de routine gestoken. Ook de Estee Lauder ANR Eye producten zijn aanraders, dit is een soort van gel die de huid onder je ogen superzacht en glad maakt. Ideaal als je last hebt van fijne lijntjes, ze worden meteen opgevuld.

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016 L’Occitane

L’Occitane Harmonie Divine

L’Occitane Soothing Fluid

2016 was ook het jaar waarin ik de skincare van L’Occitane echt leerde kennen. Het serum uit de Harmonie Divine lijn is bijna op maar dit wordt absoluut een re-buy. Niet goedkoop maar het oh zo waard! Gelukkig zijn er re-fills, die zijn net iets goedkoper.

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016 Face Oil

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Stella Maris Face Oil Hydrating & Calming

Toen ik de Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate enkele jaren geleden leerde kennen was ik meteen verliefd en dat is nog steeds zo. Zorgt niet alleen voor een zachte, gehydrateerde huid, ik slaap er ook beter van! De Stella Maris Face Oil leerde ik nog niet zo lang geleden kennen en het heeft ook een tijdje geduurd voor ik deze effectief elke dag ging gebruiken. Nu kan ik niet meer zonder! Trekt in een wip in en combineert heel goed met het Estee Lauder ANR serum. Mijn huid voelt zacht en heel gehydrateerd aan met heel wat minder kreukels ‘s morgens.

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare 2016 Mask

Bobbi Brown Mask

2016 was ook het jaar waarin ik ontzettend veel maskertjes gebruikte, minstens twee maal per week extra verwennerij. Bobbi Brown bracht drie maskers uit en ik was meteen groot fan! Super zuinig in gebruik en tijd want je hoeft ze echt maar enkele minuten te laten intrekken. Dit trio is super op zichzelf maar ook heel fijn om samen te gebruiken, aanraders!

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare Sheetmasks

Skinfood Sheet Masks

Wie in 2016 nog geen sheetmask heeft geprobeerd leeft denk ik een beetje onder een steen. Elk merk, van high-end tot budget heeft er tegenwoordig wel ééntje in zijn collectie zitten. Dat kan ik alleen maar toejuichen want hoe makkelijk is dit? Altijd de juiste hoeveelheid en altijd “vers”. Ik was vooral fan van de Skin Food masks. Op de foto zien je mijn laatste twee maar ook deze koop ik zeker opnieuw!

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare Body Scrub

Rituals The Ritual of Karma

Je ziet hier nu wel een scrub uit de zomercollectie van Rituals maar hier zou eigenlijk eender welke scrub van Rituals kunnen staan. Ze zijn zo, zo fijn! Net hard of zacht genoeg en de geuren zijn perfect!

Best of Body & Skincare 2016

Best of Body & Skincare Body Cream

Rituals The Ritual of Karma Body Cream

Kiehl’s Creme de Corps

Dove Derma Spa Cashmere Comfort

Hier kon ik echt niet kiezen! Zowel Rituals, Kiehl’s als Dove hebben altijd heerlijke body creams en dat in de meest lekkere geuren én allemaal heel zacht voor je huid!

Pfoe, dit is weer een heel lijstje geworden! Een lijstje met heel veel ♥!

2 thoughts on “Best of Body & Skincare 2016

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *