Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016
Favorieten op een rijtje zetten is leuk om te doen maar eigenlijk ook wel best moeilijk, kiezen uit mijn collectie is lastig! Maar, het is me gelukt! Mijn Best of Beauty 2016 op een rijtje!

Best of Beauty 2016Best of Beauty 2016 Foundations en Concealers

Marc Jacobs Re(marc)able Foundation

Dior Forever Foundation

Urban Decay All Nighter Foundation

♥ Guerlain Lingerie de Peau Foundation (review volgt snel!)

♥ Guerlain Multi Perfecting Concealer (review volgt snel!)

Make Up Forever Ultra HD Concealer

Dit zijn stuk voor stuk producten die ik opnieuw zou kopen. Bij sommige flesjes zie je het goed, ze zijn bijna aan vervanging toe!

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016 Eyeshadow

Lorac Nude Necessities

Lorac Pro Matte Palette

Chanel Les 4 Ombres Tissé Camelia

Urban Decay X Gwen Stefani Eye Shadow Palette

MAC X Mariah Carey It’s Everything

Chanel Entrelacs Eye Shadow Palette

Givenchy Palette Metallic Reflection

Dior Eye Reviver Back Stage Pros

2016 was absoluut het jaar dat ik oogschaduw opnieuw leerde appreciëren en heb mijn palettes dan ook goed gebruikt. Dit is een greep uit mijn meest gebruikte, zowel nieuwe als wat oudere palettes. Met vooral nude kleurtjes, ik denk dat dat wel goed te zien is.

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016 Bronzers

Guerlain Terracotta Joli Teint

Charlotte Tilbury Instant Look in a Palette

Het eerste deel van 2016 gebruikte ik vooral de Guerlain bronzer. Maar dan ontdekte ik de bronzer in het Charlotte Tilbury Instant look in a Palette en ik gebruikte sindsdien geen andere meer. Dit is de meest natuurlijke bronzer die ik de laatste jaren ontdekte. Als je goed kijkt zal je zien dat ik bijna de pan raak. Ik zou eens moeten checken of ze deze bronzer ook apart verkopen want dit is een absolute re-buy!

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016 Blushes

Urban Decay X Gwen Stefani Blush Palette

MAC Ray Beam Mineralize Blush

Hier kan ik het jaar ook weer verdelen. In het eerste deel gebruikte ik vooral het Gwen Stefani blush palette maar nadien gebruikte ik enkel nog de MAC Ray Beam Mineralize blush. Deze laatste is echt prachtig samen met de BECCA Champagne Pop Highlighter.

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016 Highlighters

BECCA X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Anastasia Beverly Hills Glow Kit That Glow

2016 was absoluut een highlighter jaar. Elk merk deed zijn best om de mooiste uit te brengen. Ik heb zo het idee dat de BECCA Champagne Pop highlighter bijna in elke Best of Beauty voorkomt, met recht en reden want dit is echt een prachtige highlighter. Ook de Anastasie Beverly Hills Glow Kits zijn de moeite waard om te vermelden, zeker Dripping in Gold was voor mij een musthave!

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016 Setting Powder

Givenchy Prisme Libre 

Givenchy Poudre Première

Hier kan ik gewoon kort zijn. BEST SETTING POWDER EVER! Geeft een photoshop-finish, en is never ever cakey!

Best of Beauty 2016

Best of Beauty 2016 Eyeliner & Mascara

Bobbi Brown Smokey Eye Mascara

Chanel Le Volume de Chanel Mascara

Givenchy Liner Vinyl

Eigenlijk geen nieuwigheden op gebied van mascara en eyeliner. De Bobbi Brown en Chanel mascara’s zullen altijd tussen mijn favorieten zitten ondanks dat ik er ook dit jaar heel wat heb uitgeprobeerd. Ook de Givenchy eye liner is al langer een favorietje, hij zit meestal in LE collectie maar eigenlijk vind je deze altijd bij de parfumerie.

Stay tuned for more Best of 2016!

3 thoughts on “Best of Beauty 2016

  1. MAC Ray Beam ziet er echt pràchtig uit, moet ik ook maar eens checken volgende keer in de MAC winkel! Die setting powders van Givenchy klinken echt geweldig trouwens, een afgepoederd gezicht wordt zo snel cakey dus heel fijn dat dat bij deze niet het geval is 🙂

    [Reply]

  2. Wat een toplijst! Slecht nieuws: die bronzer van Charlotte Tilbury wordt dus niet apart verkocht (heb er ook al voor zitten kijken). Hij zit in het Filmstar Bronze & Glow palet, maar dan heb je dus altijd de highlighter erbij. Die is ook mooi, maar ik gebruik véél meer van de bronzer dan van de highlighter, dus mijn verhouding is een beetje zoek.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *