Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

 

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Het meest gehypte merk van de laatste maanden? Dat kan alleen maar Becca zijn. Ze hebben zichzelf echt op de kaart gezet door de prachtige highlighters. De samenwerking met You Tuber Jaclyn Hill zorgde voor nog een extra boost in de vorm van de Becca X Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop. En er lijkt geen einde te komen aan het succesverhaal want ondertussen bracht Becca het  Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette uit en oh boy, wat is dit weer een pareltje!

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face PaletteBecca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Verpakt in een stevige witte case met gouden letters voelt dit Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette meteen aan als pure luxe. Voor mij telt niet alleen de inhoud, een mooie verpakking maakt het eens zo leuk om het product boven te halen.

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face PaletteAan de binnenkant vind je een grote spiegel en ook het doosje zelf lijkt aan de binnenkant op een spiegel. Beetje lastig om te fotograferen maar wel mooi en bovendien heel erg handig als je het palette wil meenemen! Drie blushes en twee highlighters zitten er in het Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette, voor de make-up hoarders is dit een pareltje maar ook voor iedereen die op zoek is naar een all-in-one palette, een aanrader.

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Van links naar rechts zie je Rosé Spritz – Amaretto en Pamplemousse

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Hoe mooi zijn deze kleuren? Vooral Rosé Spritz is op dit moment mijn grote favoriet. Hij lijkt een beetje weg te hebben van Nars Orgasm. Mij doet hij er in elk geval een beetje aan denken en deze is minstens even mooi. Ook Amaretto en Pamplemousse zijn mooi maar je moet deze zeker met een losse hand aanbrengen want ze zijn heel erg goed gepigmenteerd.

Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Van links naar rechts: Champagne Pop en Prosecco Pop

Op gebied van highlighters kan Becca bij mij niks verkeerd doen. Elke highlighter is mooi en van een heel fijne kwaliteit, zowel de pressed powders als de vloeibare versie. Champagne Pop had ik al maar ik was wel heel erg benieuwd naar Prosecco Pop. Gelukkig laat Becca me ook hier niet in de steek en is ook de tweede highlighter in het palette, Prosecco Pop ook heel erg mooi.Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Prosecco Pop (rechts) is dé perfecte highlighter voor tijdens de zomermaanden. Hij gaat je gebronsde huid net dat tikkeltje meer in de verf zetten. Champagne Pop wordt de laatste dagen iets minder gebruikt maar Prosecco des te meer!

Dit Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette, is echt een mooie aanvulling op mijn highlightercollectie. Voor nu heb ik er eigenlijk wel meer dan genoeg denk ik.

Het palette is overal een echte hit en bijna overal uitverkocht. Ik vond het mijne bij Rose’s BeautyStore maar daar is het alweer uitverkocht. Zet jezelf op de waitinglist en heel snel reageren als je een mail krijgt dat het palette terug voorradig is.

Veel succes met de hunt naar dit Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette!

2 thoughts on “Becca X Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *