Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

Met de Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop word je ondertussen dood gegooid, iedereen heeft deze. Hij is inderdaad prachtig en een echte musthave maar Becca heeft nog veel meer moois in huis! Toen ik zag dat Becca ook highlighters in creamvorm had werd ik toch wel een beetje nieuwsgierig, voor mij blijkt dit toch altijd wel wat beter te werken dan poeder. Poeder gaat al snel op mijn huid liggen en dat wil ik nu net niet.

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

De Poured versie van de Shimmering Skin Perfecter zit in een kleiner doosje dan de poederversie maar zien er wel net hetzelfde uit. Mooie en stevige verpakking en je pikt ze er zo uit, heel herkenbaar.

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & MoonstoneBecca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

Ik koos voor twee kleuren, Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone. Rose goud en goud <3, prachtig als highlighter.

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose GoldBecca Shimmering Skin Perfector Poured Moonstone

Bij het wegnemen van de plastic bescherming bleef er wel een deeltje van de highlighter aanplakken daaraan zag ik meteen dat ze heel erg creamy zijn.

Swatches Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

Rose gold kan je zeker ook als blush gebruiken, zeker als je een hele lichte huid hebt zal deze mooi tot zijn recht komen. Ook Moonstone is prachtig door zijn gouden kleur. Beide highlighters zijn heel erg goed gepigmenteerd, opbouwen is de boodschap zodat je niet teveel in één keer gebruikt. Aanbrengen doe ik het liefst met mijn vingers, zo kan ik de highlighter goed in mijn huid blenden. Doordat hij zo creamy is, is het ook gewoon lastig om deze met een brush aan te brengen, je zal sowieso veel te veel product opnemen.

Moonstone is mijn favoriet van beide kleuren, Rose Gold is ook heel erg mooi maar zal ik vaker bovenhalen tijdens de zomermaanden als mijn huid wat meer getint is.

Deze Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone vind je bij Babassu, een Nederlandse webshop.

One thought on “Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *