Becca Shimmering Perfector Moonstone

Becca Shimmering Perfector Moonstone

Becca Shimmering Perfector Moonstone

Ik ga meteen met de deur in huis vallen, deze Becca Shimmering Perfecter Moonstone is misschien wel de mooiste highlighter die ik in mijn make-upcollectie heb zitten. Nee, hij IS gewoon de mooiste!

Becca Shimmering Perfector MoonstoneBecca Shimmering Perfector Moonstone

Voor mij is Becca op dit moment écht de queen of highlighters. Het begon voor mij allemaal met de Becca X Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop, ik denk dat deze highlighter eigenlijk voor iedere beautylover Becca op de kaart heeft gezet. Ik hou van poeders maar ben toch net iets meer fan van de cream versies, de Becca Shimmering Skin Perfector Poured Rose Gold & Moonstone werden hier dan ook erg vaak gebruikt. Tot nu!

Becca Shimmering Perfector Moonstone

De Becca Shimmering Perfector Moonstone is de mooiste en meest natuurlijke highlighter die ik in mijn hele collectie heb zitten. Ik herhaal even wat ik hierboven al zei maar ik wil even benadrukken dat het écht zo is.

Becca Shimmering Perfector Moonstone

Omdat de Becca Shimmering Perfector Moonstone een liquid highlighter is komt hij in een handige flacon met een pompje. De dop van de flacon heeft hetzelfde ijzeren plaatje met de naam die je ook terugziet op de doosjes.

Becca Shimmering Perfector Moonstone

Dit kleine druppeltje is meer dan voldoende. De eerste keer nam ik een volledig pompje maar als je enkel je jukbeenderen wil highlighten is dit echt veel te veel.

Becca Shimmering Perfector Moonstone

Zie je hoe mooi hij is? Ik heb dit effect nog met geen enkele highlighter gekregen. De glow lijkt echt van binnenuit te komen zonder dat er ook maar een moment is dat het overdreven lijkt. Bovendien wordt deze op geen enkel moment vlekkerig of grauw.

My search is over, ik vond dé perfecte highlighter! Om deze Becca Shimmering Perfector Moonstone te overtreffen zal er al heel wat moeten gebeuren. Op dit moment gebruik ik deze enkel als highlighter maar hij zou ook heel erg fijn zal als basis onder een foundation. Dit staat nog op de to do list, ben benieuwd naar het effect!

Hij is niet goedkoop, voor deze Becca Shimmering Perfecter Moonstone 50 ml betaal je ongeveer 47 euro maar ik zag bij Babassu Spa ook een 20 ml kan krijgen, dan betaal je ongeveer 21 euro. Aangezien dat het zo’n zuinig product is kom je volgens mij met een 20ml ook heel lang toe.

Een aanrader!

2 thoughts on “Becca Shimmering Perfector Moonstone

  1. Oh <3 Ik had ook gelezen van iemand dat ze een heel klein beetje met haar foundation mengde. Het resultaat was wow! Ik wist niet dat het al te bestellen was in België. Ik ga me zo een kleintje aanschaffen!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    De webshop zit eigenlijk in Nederland 😉 Maar idd het effect onder of gemengd met een foundation blijkt heel erg mooi te zijn!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *