Becca Eye Tint Pewter & Gilt

Becca Eye Tint Pewter & Gilt

Becca Eye Tint Pewter & Gilt

Bij mijn Becca bestelling bij Babassu kreeg ik nog twee fullsize producten helemaal gratis er bij (en ik dacht dat het staaltjes waren!), de Becca Eye Tints in Pewter en Gilt. Eerlijk, ik zou ze zelf niet gekozen hebben maar nu ik ze geprobeerd heb wil ik de andere kleuren ook wel eens bekijken.
Becca Eye Tint Pewter & GiltBecca Eye Tint Pewter & Gilt

Ik hou zowat van alles dat vloeibaar is, ik vind het soms een heel stuk makkelijker om mee te werken dan met poeder, vaak kan je het gewoon beter in je huid blenden.

Becca Eye Tint Pewter & Gilt

De Becca Eye Tint komt in een handige tube waardoor je heel makkelijk kan doseren. Je kan de Eye tint aanbrengen met je vingers maar als je wat preciezer wil werken kan je ook een een drupje op je hand aanbrengen en dan verder gaan met een brush.

Becca Eye Tint Pewter & Gilt

De swatches! Links zie Pewter, rechts Gilt. Mijn voorkeur gaat uit naar Gilt, een prachtige brons kleur die heel goed past bij mijn bruine ogen en die makkelijk op zichzelf te gebruiken is. Pewter is dan weer een kleur die perfect als basis is onder een smokey eye. Houdbaarheid is super, ze gaan niet in de lijntjes zitten en wat ik misschien nog het fijnst vind is dat de kleuren niet te glanzend zijn zo kan je zelf nog wat glans toevoegen als je dat zou willen. Ze zijn bovendien ook nog eens super zuinig, je hebt echt maar een klein beetje nodig en zeker niet als je ze als basis gebruikt.

Een aanrader deze Becca Eyetints, je vindt enkele kleuren bij Babassu en de volledige collectie van deze Eye Tints bestaat uit zeven kleuren, voor een tube betaal je 27,50€. Op mijn wishlist? Baroque en Vicuna!

4 thoughts on “Becca Eye Tint Pewter & Gilt

 1. Ik heb recent mijn eerste BECCA product gekocht en ik ben echt benieuwd naar meer doe. Deze zien er goed uit.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het is een fijn merk! Ik dacht eerst dat het maar een hype was maar ze hebben echt fijne producten!

  [Reply]

 2. Wauw dat is een mooie extra! Ik vind Pewter eigenlijk ook wel heel mooi 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Absoluut! Meestal krijg je maar ienieminie staaltjes en soms gewoon niks. Een mooi gebaar 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *