Beauty Favorites Mei 2016

Beauty Favorites Mei 2016

Beauty Favorites Mei 2016

Mei was een drukke maand, iets te druk naar mijn zin eigenlijk want het lijkt wel of ik geen enkel vrij moment had. Maar er is beterschap in zicht, de verlofdagen komen stilaan in zicht en daar kijk ik echt naar uit! De maand juni is al een week verder hoog tijd dus om mijn Beauty Favorites Mei 2016 op een rijtje te zetten! Op gebied van make-up ben ik vrij lui geweest en moest het veelal snel en makkelijk zijn. Oogschaduw heb ik zo goed als niet gebruikt, enkel een kleur om mijn ogen wat te egaliseren en daar is de lichtste kleur uit het Dior Eye Reviver 002 Palette heel erg geschikt voor. De perfecte basis onder mijn Kat Von D Eyeliner in Trooper! Tijdens de warmere dagen gebruik ik nog steeds het liefst de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster, een fijne dekking én SPF 30. De YSL Teint Touche Eclat is ook nog steeds een grote favoriet, ik zit al voorbij de helft bij dit flesje en moest deze opraken komt er zeker een nieuw flesje in de plaats! De Marc Jacobs Re(Marc)able foundation is nieuw en ik ben absoluut groot fan. Alleen heb ik wat issues met de verpakking, de dop van het flesje valt helemaal uit mekaar. Stamatia heeft dit niet (je vindt haar review hier) dus ik vermoed dat ik gewoon een beetje pech heb met de verpakking. Zonde, maar hij is nog bruikbaar en dat is wat telt. Ook nieuw is de Charlotte Tilbury Legendary Lashes mascara, ik heb deze ook heel vaak gebruikt maar ook hier heb ik een beetje gemengde gevoelens. Hij geeft mijn wimpers heel mooi volume en lengte maar de mascara transfereert wel een beetje, ik moet dus regelmatig checken of ik er niet uitzie als een panda. De Bobbi Brown Smokey Eye Mascara is er ééntje waar ik altijd kan op rekenen, van deze heb ik altijd een back-up in huis! Ik heb ondertussen al heel wat highlighters in mijn stash zitten maar diegene waar ik nog steeds het meest van onder de indruk ben is de Becca Shimmering Perfector in Moonstone, hij is zo zo mooi zonder overdreven te glanzen, écht een aanrader! Ook de Make Up Forever Ultra HD Concealer heeft deze maand zijn nut bewezen en zal dat hopelijk ook nog lang doen!

Beauty Favorites Mei 2016

Mijn badkamer is volledig overgenomen door Rituals, zowel de Sakura lijn als de Karma lijn zijn grote favorieten. Van de Karma lijn wil ik nog wat back-ups in huis halen want deze lijn is LE. Ik wil er echt zo lang mogelijk van genieten want ze is zaaaalig! Als ik zin in wat zoets heb dan pak ik Lush The Comforter douche gel er bij, ook deze haal ik zeker nog eens opnieuw in huis.

Beauty Favorites Mei 2016Op gebied van skincare is er nauwelijks tot niets veranderd. Mijn huid heeft geen kuren en dat houd ik graag zo. Over de Kiehl’s producten die ik kreeg tijdens de Huidanalyse bij Kiehl’s ben ik nog steeds enorm tevreden, mijn huid reageert er echt enorm goed op. De Eucerin Volume Filler loopt op zijn laatste beentjes, het serum hiervan gebruikte ik volledig op. Beide zou ik zo opnieuw kopen moest ik geen andere crèmes meer hebben staan. Nieuw is de Filorga Optim Eyes Eye contour, een zalige oogcrème om ‘s morgens te gebruiken, de perfecte basis onder mijn concealer! De Estee Lauder ANR zal je altijd wel zien terug komen, eigenlijk zowat het beste serum dat er op dit moment te koop is. Mijn flesje is bijna leeg maar wordt heel snel vervangen!

Ik probeer het altijd kort te houden bij mijn favorieten maar ook deze Beauty Favorites Mei 2016 is toch weer iets uitgebreider geworden dan ik gedacht had!

One thought on “Beauty Favorites Mei 2016

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *