Beauty Favorites Juni 2016

Beauty Favorites Juni 2016

Beauty Favorites Juni 2016

Juni is al enkele dagen voorbij, hoog tijd voor mijn Beauty Favorites Juni 2016! Net zoals de maand mei heb ik eigenlijk heel weinig make-up gebruikt. De zin en de tijd ontbraken gewoon maar er is beterschap in zicht. Door het mooie weer van de voorbije dagen én een weekje verlof zijn mijn batterijen al wat opgeladen.

 • De Marc Jacobs Re(marc)able foundation is gewoon top! Moest ik door één of andere reden al mijn foundations moeten weg gooien en ik mag er maar ééntje houden dan zal het zeker deze zijn. Deze foundation en de Marc Jacobs Remedy Concealer = TOP DUO!
 • 30+ highlighters maar toch was deze MAC Lustre Drops in Pink Rebel mijn grote favoriet de voorbije maand.
 • Eén bronzer en dat was de Guerlain Terracotta Bronzer, een sunkissed huid zonder dat er maar een straaltje zon aan te pas kwam <3
 • Een product dat mijn huid matteert maar er toch nog fris laat uitzien? Dat doet de Givenchy Edition Couture 2016. Ik gebruik deze niet alleen boven mijn foundation ook op zichzelf als ik geen make-up draag.
 • Ik was de Dior Diorskin Forever & Ever Wear eigenlijk al een beetje vergeten maar bij het opruimen kwam ik deze opnieuw tegen. Deze zorgt voor een bijna porie-loze huid en bevat een SPF van 20. Perfect als primer maar ook gewoon voor een make-uploze dag!
 • Twee mascara’s in de roulatie, Bobbi Brown Smokey Eye Mascara en de Guerlain Cils D’Enfer Volume mascara. Doen wat ze moeten doen zonder te klonteren of te transfereren.
 • Jaren geleden was de L’Oréal Super Liner mijn favoriete eyeliner en ik besloot deze nog is opnieuw te kopen. Ik heb er absoluut geen spijt van en heb deze de voorbije maand elke dag gebruikt.

Beauty Favorites Juni 2016

Op gebied van skincare eigenlijk weinig nieuws onder de zon.

 • Op zoek naar fijn geprijsde skincareproducten? Dan kan ik je zeker de Garnier Miracle Wake Up Cream en Sleeping Cream aanraden samen met de Garnier Hydra Bomb. Weinig poespas maar ze zijn eigenlijk echt heel erg lief voor mijn huid.
 • De Filorga Optim-Eyes Eye Contour crème is ook een vaste waarde geworden, een fijne oogcrème die me er ‘s morgens iets minder vermoeid doet uitzien.
 • Mijn favoriet masker van de maand is het Bobbi Brown Skin Nourish mask, heerlijk om als overnight mask te laten zitten.
 • Het Estee Lauder ANR serum is gewoon het beste serum ever, punt!
 • Een fijne zonnebescherming voor je gezicht vinden is moeilijk, tenminste als je er niet wil uitzien als een wit spook. De Eucerin bescherming voor het gezicht met SPF 30 is perfect. Hij veroorzaakt geen break-outs en blijkt ook nog eens de perfecte basis onder de Marc Jacobs Re(marc)able foundation te zijn.

Beauty Favorites Juni 2016

De douchecrèmes van Le Petit Marseillais zijn hier al jaren grote favoriet. Een heel uitgebreid gamma aan heerlijke geuren die zacht voor je huid zijn. Vorig jaar bracht Le Petit Marseillais al een lijn uit speciaal voor de gevoelige huid. Dit jaar volgt een nieuw product, Surgras, een doucheproduct niet alleen voor de gevoelige huid maar ook voor de extra droge huid. De amandelboter en aloë vera gaan de huid kalmeren, verzorgen en voeden. Ik ben fan van het gevoel op mijn huid en van de geur. Love it! Eén van jullie zal deze producten van Le Petit Marseillais kunnen uitproberen, hoe zeker mijn facebookpagina in de gaten!

Dit waren mijn Beauty Favorites Juni 2016!

2 thoughts on “Beauty Favorites Juni 2016

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *