Beauty Favorites Januari 2017

Beauty Favorites Januari 2017

Beauty Favorites Januari 2017
Beauty Favorites Januari 2017

Januari is voorbij, weer een stapje dichter naar de lente en de zomer toe! Hoog tijd dus om mijn favoriete/meest gebruikte producten op een rijtje te zetten. Een aantal nieuwigheden maar ook een aantal herontdekkingen!

♥ De Zoeva Plaisir Box is één van mijn laatste fijne ontdekkingen. Vooral de Blanc Fusion werd de laatste weken vaak gebruikt. Ook het nieuwe oogschaduwpalette Les 4 Ombres Code Elégants uit de Chanel Coco Codes collectie is een fijne ontdekking, één van de mooiste palettes uit de lente collecties.

♥ Ik moet dringend mijn By Terry Impearlious  primer review uitschrijven! Dit is zo’n fijne primer, geeft een mooie glow en trekt alles wat strakker. Heel veel liefde voor dit product.

♥ De Guerlain L’Or primer is eigenlijk een herontdekking want ik kocht deze al in 2013. Tot het flesje mijn badkamervloer raakte was dit mijn favoriete primer. Ik kocht deze een tijdje geleden opnieuw, de inhoud is hetzelfde maar het flesje kreeg dezelfde look als de Lingerie de Peau foundation.

♥ De Guerlain Lingerie de Peau foundation kon hier niet ontbreken en ook de Make Up Forever Ultra HD Foundation stick werd vaak gebruikt. Ik begin stickfoundations echt te appreciëren, zo makkelijk in gebruik! De Chanel Sublimage Le Teint heeft dan weer best of both worlds, skincare en foundation in één, aanrader!

♥ Deze Hourglass Euphoric Strobe Light lag een beetje te verstoffen in mijn make-uplade. Stom want dit is de perfecte everyday highlighter omdat hij zo subtiel is.

♥ You-Tubers raven over dit RCMA No Color powder en ze hebben helemaal gelijk, dit is echt een heel erg fijn poeder. Photoshop in een potje aan een héél fijne prijs, alleen de verpakking, die is wat lastig maar je kan ook geen chique potje voor die prijs verwachten.

Beauty Favorites Januari 2017

♥ Alles voor een glowy skin en daar helpt deze AlphaH Liquid Gold me bij. Straf goedje dat je ook voelt werken.

♥ Mijn Kiehl’s lotion is helemaal op (een empties blogje volgt deze week nog) en deze Galei Aqua Infini kwam in de plaats. Wat ruikt deze lotion lekker! Alleen al daarom zou ik deze gebruiken. Gelukkig doet hij goed zijn werk en prept hij mijn huid voor de volgende stappen in mijn skincare routine.

♥ Een herontdekking is mijn Clarisonic Aria! Deze heeft bijna een jaar ongebruikt in de kast gestaan. Ik vond het op een bepaald moment gewoon teveel gedoe maar nu ik hem opnieuw gebruik weet ik weer hoe fijn hij is.

♥ Ik reinig mijn gezicht elke avond met een olie en daar heb ik ondertussen nog een stap aan toegevoegd. Samen met de Clarisonic gebruik ik afwisselend de Estee Lauder ANR Micro Cleansing Foam en de L’Occitane Foaming Cleanser. Beide zijn zalig en ondanks dat ze schuimen drogen ze mijn huid niet uit.

Beauty Favorites Januari 2017

Mijn haar en huid werden de voorbije maand vooral verwend door Rituals en Dove!

♥ De Dove Derma Spa Cashmere Comfort is echt een dikke, rijke boter die ik het liefst ‘s avonds gebruik omdat hij iets langer nodig heeft om in te trekken. De Rituals Ritual of Sakura body cream is dan weer voor overdag. Ik heb denk ik nog nooit zoveel gesmeerd als de laatste weken en dat merk ik zeker. Geen droge armen of benen meer voor mij!

♥ Een nieuwe ontdekking zijn de Dove Oxygen Hydration Shampoo en de Dove Pure Care Sublime Oil Conditioner. Ik vond beide bij Kruidvat en werd in eerste instantie verliefd op de geur van beide. Na gebruik was ik meteen verkocht door het resultaat, de shampoo zorgt voor licht en luchtig haar en de conditioner houdt mijn haren in bedwang. Perfecte combinatie!

♥ In mijn douche vind je nog steeds de LE geur Ritual of Light van Rituals. Het is mijn laatste fles van de drie dus ik zou er eigenlijk een beetje zuinig moeten op zijn. Gelukkig heb ik nog de body cream en scrub!

Dit waren mijn Beauty Favorites Januari 2017! Zit er iets voor jou tussen?

5 thoughts on “Beauty Favorites Januari 2017

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *