Beauty Favorites April 2016

Beauty Favorites April 2016

Favorites April 2016

Beauty Favorites April 2016

April duurde voor mij véél te lang! De reden? Wanneer jullie dit lezen zit ik op de trein richting Londen of ben ik misschien al gearriveerd. Met mijn wishlist in de pocket (waar ondertussen nog heel wat is bijgekomen) ben ik er helemaal klaar voor! Vandaag krijgen jullie mijn Beauty Favorites April 2016, eigenlijk een beetje een saaie maand op gebied van make-up. Er ligt nog heel wat nieuws op mijn buro om uit te proberen maar ik heb er eigenlijk nog geen tijd voor gehad. Ik heb zo het idee dat de favorieten van deze maand er heel wat anders zullen uitzien. Chanel vernieuwde zijn Le Vernis, en oh boy wat zijn de kleuren mooi! Ook Dior bracht met zijn Polka Dots een hele leuke collectie nagellakjes uit. Mijn meest gebruikte oogschaduwpalettes zijn nog steeds het Lorac Nude Necessities en het Tarte Tartelette in Bloom Palette, beide mooi en makkelijk voor een workproof look. Ook het Urban Decay Blush Palette is nog steeds een grote favoriet, blush, bronzer en highlighter in één, hoe handiger kan het? Op gebied van foundation had ik de YSL Touch Eclat, de MUFE Ultra HD Foundation en concealer en de L’Oréal Nude Magique Bushion in roulatie. Alhoewel er genoeg highlighters in het palette van Urban Decay zitten gebruikte ik deze maand het liefst ééntje van Becca, Champagne Pop blijft echt zo mooi! Twee mascara’s deze maand, de Maybelline The Falsies Push Up Drama en de Givenchy Noir Couture Volume en als eyeliner de Kat Von D Eyeliner in Trooper. Deze laatste is aan zijn laatste adem bezig en wordt zeker vervangen.

Favorites April 2016

Dat er een overload aan Kiehl’s producten zat aan te komen konden jullie denk ik al wel raden na mijn huidanalyse. Mijn huid is blij met deze producten en dan ben ik dat ook! Ook een aanrader is de Rainpharma Pre Cleanser, deze haalt alle make-up weg zonder moeite. Het Eucerin Volume Filler Serum is bijna op en ik zou het zo opnieuw kopen moest ik geen tien andere serums hebben staan die ik eerst nog wil gebruiken.

Favorites April 2016Op gebied van haarverzorging is er eigenlijk weinig veranderd. Ik ben nog steeds grote fan van de Kérastase Bain Densité lijn, mijn haar ziet er écht goed uit! Ook de L’Oréal Steampod met de Steampod Milk kan ik niet meer missen. Verder herontdekte ik de Rainpharma After Oil voor in de douche, zo zalig om met een gehydrateerde huid uit de douche te komen. Ik ontdekte de voorbije maand het Fa Coconut Water voor in de douche en oh boy, wat ruikt dit lekker. Het flesje is al leeg en wordt heel snel vervangen!

Dit waren mijn Beauty Favorites April 2016 , maak er een mooie, zonnige dag van!

Wil je mij volgen in Londen? Je kan me altijd volgen via Instagram of Snapchat (MissBeautyEtc)

5 thoughts on “Beauty Favorites April 2016

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *