Beauty Favorites 2017

Beauty Favorites 2017

Beauty Favorites 2017

Waar ik het andere jaren écht moeilijk had om een korte lijstje aan favorieten te maken ging het deze keer vlot, heel erg vlot. Zowel op gebied van make-up, skincare als bodycare. Heel veel producten werden tot de laatste druppel opgemaakt en opnieuw gekocht. Ik ben nog nooit zo trouw aan producten geweest!

Een overzicht!

Beauty Favorites 2017

Beauty Favorites 2017 Make Up

Guerlain Lingerie de Peau Foundation & Guerlain L’Or Primer. Beide zijn as we speak opnieuw besteld want volledig opgebruikt.

❤ Opnieuw ontdekt door Marijke, deze Benefit Porefessional. Ideaal product om mijn poriën te verdoezelen. Ik gebruik deze bovenop mijn Guerlain L’Or maar alleen op de T-zone.

❤ De L’Oréal Paradise Extatic mascara is voor mij toch wel de mascara ontdekking van 2017. Zorgt voor lange smoky lashes en ik durf het bijna niet te zeggen maar deze is nog beter dan mijn all time favorite van Chanel, de Le Volume de Chanel.

❤ Al sinds 2015 één van mijn favoriete eyeliners, deze Givenchy Liner Vinyl heb ik al een viertal keer opnieuw gekocht.

❤ Ondanks dat ik heel wat oogschaduwpalettes kocht vorig jaar is er maar ééntje dat ik echt vaak gedragen heb. Het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette belandde pas in september in mijn winkelmandje en ik had meteen spijt dat ik het niet eerder kocht.

❤ Het Becca X Jaclyn Hill Palette dateert al van 2016 maar Champagne Pop is nog steeds één van mijn favoriete highlighters. Ook het Becca X Chrissy Teigen palette was een mooie samenwerking, de Rose Gold highlighter in dit palette is zo mooi! Iets subtieler is de Hourglass Ambient Euphoric Strobe Light. Zo vaak gebruikt dat ik de pan heb geraakt!

❤ La Mer heeft een reputatie hoog te houden, een superdeluxe skincaremerk dat make-up uitbrengt? It better be good! Het La Mer Skincolor Powder gebruik ik nog steeds dagelijks en wordt absoluut een re-buy. En dat zal binnenkort denk ik wel nodig zijn want het potje is bijna leeg.

❤ Ik ben echt obsessed door foundation, ik heb er dan ook een hele collectie van. Een tijdje geleden heb ik mezelf gedwongen om er toch een aantal op te maken/weg te geven/ weg te gooien. Dat was gewoon nodig! Ik heb maar één gezicht en kan niet alles blijven bijhouden. Toch heb ik er nog steeds een aantal in roulatie. Het voorbije jaar waren dat de Shiseido Synchro Skin Glow, Guerlain Lingerie de Peau, de Givenchy Matissime Velvet, de Bourjois Healthy Glow Foundation en de Ysl All Hours Foundation. Stuk voor stuk foundations die lang en mooi blijven zitten.

❤ De mooiste bronzer van 2017, letterlijk en figuurlijk is het Givenchy Healthy Glow Powder Floral Impression. Het heeft me heel veel moeite gekost om deze te gebruiken door het mooie bloemenprintje, maar het resultaat op mijn huid is het meer dan waard.

Beauty Favorites 2017

Beauty Favorites 2017 Skincare

❤ De L’Occitane Crème Divine dagcrème heb ik ook tot de laatste druppel opgebruikt. Hield mijn huid zacht en soepel en met een fijne SPF waarvan ik geen break-outs kreeg. Top!

❤ De skincare-ontdekking van 2017 waren toch wel de producten van The Ordinary. Dit is het voorbeeld dat skincare eigenlijk niet duur hoeft te zijn om goed te zijn.

❤ Het Estee Lauder ANR Serum heeft al jaren een echte cultstatus. Ik ontdekte dit serum een achttal jaar geleden en heb sindsdien nooit meer zonder gezeten. Dit serum herstelt en zuivert je huid en zeker tijdens stressvolle dagen merk ik zeker verschil, ik zie er ‘s morgens een pak frisser uit, het pept mijn huid echt op.

❤ Sinds een jaar of twee ben ik helemaal in to olie. Het meest onder de indruk was ik van de Filorga Oil Absolute. Een olie die heel wat problemen aanpakt, een doffe huid, rimpels, stevigheid… Ik gebruik deze in combinatie met het Estee Lauder ANR serum en dat blijkt een TOP combi te zijn. Ik sta ‘s morgens op met de meest zachte huid en ik zie er vooral uitgerust uit.

❤ Ook een fijne ontdekking waren de Estee Lauder ANR Intensive Recovery Ampoules. Een soort van ANR bommetje voor je huid. Ik gebruikte deze als kuur net voor mijn trouw en was onder de indruk van het resultaat. Ook hier weer een zijde-zachte ontstresste huid.

❤ Een oogcrème moet voor mij heel voedend zijn, hoe droger de huid onder je ogen hoe meer je de fijne lijntjes zal zien. Deze Louis Widmer Anti-Age oogcontourcrème is hiervoor perfect. Het verzacht de huid onder mijn ogen en trekt heel snel en volledig in. Een pareltje uit de apotheek die ik net voor de derde keer kocht.

❤ Nog zo’n ontdekking is het Kruidvat Superlash Wimperserum! Het kost amper 10 euro maar werkt dus echt. Ik denk dat iedereen Revitalash wel kent, hét wimperserum dat iedereen kent. Alleen kost deze bijna 10 keer zoveel voor hetzelfde effect. Dikke aanrader!

Beauty Favorites 2017

Beauty Favorites 2017 Bodycare

❤ 2017 was ook een beetje de herontdekking van de drogisterij producten. Nivea is en blijft één van mijn grote favorieten vooral de producten met de geur van de blauwe pot van Nivea. Deze Nivea Bodylotion is eigenlijk de blauwe pot maar dan in een vloeibare versie. Zo zalig!

❤ Ook Dove weet me altijd aangenaam te verassen door de nieuwe geuren en producten die ze heel regelmatig uitbrengen. Aangenaam voor je huid, zowel in de douche als om te smeren. Niet op de foto maar zeker een vermelding waard is de Dove RollerDeo, het is echt de enige deo die ik kan verdragen na het scheren.

❤ De Le Petit Marseillais doucheproducten zijn sinds een aantal jaren een vaste waarde in onze douche. Ook hier zijn de geuren altijd zalig!

❤ Iets duurder en iets moeilijker te krijgen is deze Brazilian Bum Bum Cream. Een dikke bodybutter met een zalige, zomerse geur die ik net helemaal opgebruikte. Een re-buy tegen volgende zomer!

Een mooi lijstje, al zeg ik het zelf!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *