Beauty Favorites 2015

Beauty Favorites 2015

2015 is al enkele dagen voorbij, hoog tijd dus om mijn favorietjes op een rij te zetten. En het was moeilijk,  héél moeilijk! Ik heb mijn best gedaan om het kort te houden waardoor ik er waarschijnlijk wel enkele ben vergeten!

Ik heb heel veel foundations maar ik pikte de vier meest gebruikte er uit, de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is dan misschien niet echt een foundation maar door zijn mooie dekking en houdbaarheid hoort hij gewoon in dit lijstje thuis. Over de Estee Lauder Perfectionist foundation schreef ik nog niet eerder maar zou ik wel moeten doen want deze foundation hoort thuis in het rijtje van foundations die een mooie glow geven. Sisley heeft niet alleen uitstekende huidverzorgingsproducten ook deze Sisley Photo Teint Expert foundation is er zeker ééntje die je moet geprobeerd hebben als je op zoek bent naar een foundation die een hele dag blijft zitten. De Bobbi Brown Intensive Skin Serum foundation hoort dan weer thuis in het rijtje van de foundations met benefits.

Beauty Favorites 2015Beauty favorites 2015

2015 was absoluut het jaar dat ik de oogschaduw herontdekte! Ik heb zoveel moois ontdekt!  Urban Decay SmokyTarte TarteletteYSL Couture VariationGivenchy Palette Metallic ReflectionChanel Les 4 Ombres Tissé Camélia Guerlain Les CéndrésNars Narsissist

Dit rijtje zou nog veel langer moeten zijn!

Beauty Favorites 2015

Ik heb heel wat fijne skincare ontdekt maar waar mijn huid het meest gelukkig van werd zijn de face oils. De Caudalie Overnight Detox Oil zorgt er voor dat mijn huid er na zelfs heel korte nachten toch goed uit ziet, de Sisley Black Rose Precious Face Oil gebruik ik als mijn huid wat extra hydratatie kan gebruiken en de The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil gebruik ik alle andere dagen.

Beauty Favorites 2015

Op gebied van lichaamsverzorging kom ik eigenlijk altijd bij dezelfde merken uit, Rituals, The Body Shop en Lush. En dan vergeet ik L’Occitane er nog bij te zetten, ik wist wel dat ik iets zou vergeten! Al deze merken brengen altijd de meest lekker ruikende producten uit, heel dikwijls LE waardoor je soms wat back-ups inslaat en ze dan nooit opmaakt omdat de volgende geurlijn nog lekkerder is. Story of my life!

Beauty Favorites 2015

Op gebied van geur blijf ik vrij trouw aan mijn Chanel Coco Mademoiselle maar het gebeurt ook wel eens dat ik een zijsprongetje maak als ik iets heel lekker vind ruiken. De Alaïa Eau de parfum heb ik bijna heel de zomer gedragen en van zodra de The Body Shop Black Musk Eau de Parfum werd uitgebracht was ik meteen verkocht. Deze drie geuren zal ik ook in 2016 zeker nog vaak dragen.

Beauty Favorites 2015

Essie, Chanel, Dior en Pronails waren mijn meest gebruikte lakjes dit jaar. Het was een mooi nagellakjaar, heb mijn Chanel Le Vernis Collectie en ook mijn Essie Collectie aardig kunnen aanvullen. Hopelijk kan ik dit in 2016 ook doen maar daar twijfel ik niet aan.

Het was een mooi beautyjaar!

3 thoughts on “Beauty Favorites 2015

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *