Beauty Etc gaat op vakantie en neemt mee #3

 

Ook dit leuke Dior toilettasje kreeg ik van Eva en is ideaal om al mijn make-up in te steken. Echt heel veel neem ik niet mee maar wel aardig wat lipproducten.

Dit jaar neem ik geen foundation mee, normaal doe ik dat wel maar ik ga mijn huid een beetje laten rusten. En zeg nu zelf, je gaat niet bepaald met foundation aan het zwembad liggen. En ‘s avonds is het meestal zo warm dat foundation gewoon een beetje too much is!

 

De MAC Pink Power Mineralize Skinfinish is echt een ideaal product om mee te nemen op vakantie, blush, highlighter en bronzer in één, van plaatsbesparing gesproken!

De Lush Light Bronze Studio Careblend Pressed is een beetje mijn vervanger voor mijn foundation, al kan je dat natuurlijk niet vergelijken!

 

De Sigma F45 Buffer gaat ook mee om het poeder aan te brengen.

De MAC Victorious Opulash heb ik nog steeds niet gebruikt, misschien gebeurt dit deze vakantie wel!

Luxesamples van de Clinique High Impact Mascara, hij is echt superfijn maar heb nog nooit een fullsize gekocht omdat ik heel wat samples hier van heb.

MNY, bruin oogpotlood ter vervanging van mijn eyeliner.

De Sigma brush is dezelfde als hierboven, weet niet hoe hij er nog eens op verzeild is geraakt!

Heel veel lipproducten! Ik ben van plan om eens flink te smeren! Chanel Rouge Coco Magnolia, YSl Rouge Volupte nr 26, Chanel Rouge Allure Confidentielle

En natuurlijk een ICI Paris XL Travelspray!

Van deze MAC Marquise’d moet ik echt een back-up zien te vinden! Zie je hoe ver hij al gevorderd is? Deze gaat niet zo heel lang mee gaan vrees ik!

De Dior Addict Lipstick It Pink gebruik ik eigenlijk veel te weinig dus die gaat ook mee!

En MAC Blot Powder mag ook niet ontbreken!

Als ik het allemaal zo bij mekaar zie is het eigenlijk wel veel wat er allemaal mee in de valies gaat. Maar je moet toch een beetje keuze hebben hè!

Nemen jullie veel mee op vakantie of voor een weekendje weg?

 

 

 

9 thoughts on “Beauty Etc gaat op vakantie en neemt mee #3

  1. Ik neem altijd gewoon veel te veel mee qua make-up… Vooral lipproducten dan. Maar ik heb hier een make-uptas van The Body Shop en van zodra deze vol zit, mag ik van mezelf niet meer make-up meenemen. Anders heb ik dadelijk 20 lipsticks/glosses mee. 😛

    [Reply]

  2. Leuke spullen! Je hebt gelijk; met zo’n warm weer ga je geen lagen make up opsmeren. Als je je lippen en ogen wat aanzet merken de anderen niet eens dat je geen foundation ophebt (:

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *