Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017

Zeven mandjes met opgevulde producten in 2017, dat moet nog beter kunnen in 2018! Het laatste mandje van 2017 was nochtans ook goed gevuld. Een overzicht!

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Make Up

❤ Je Beauty Blender op tijd en stond vervangen is echt wel nodig. Ik merkte bij deze dat het hoog tijd was toen er een stukje afbrak. Aan de buitenkant zag hij er nog vrij proper uit maar aan de binnenkant zat hij blijkbaar vol met overblijfselen van foundation. Eigenlijk echt wel vies! Ondanks dat ik mijn Beauty Blender heel regelmatig reinig blijft er toch nog heel wat achter.

❤ De Givenchy Matissime Velvet foundation is sinds de zomer van 2017 een echte favoriet en schopte het ook tot één van mijn favorieten van 2017. Dit flesje is leeg maar ik kocht hem meteen opnieuw.

❤ Ook de L’oréal Paradise Extatic mascara zal je hier nog vaak zien voorbij komen. Ik wil niet zonder vallen en heb dan ook altijd een back-up.

❤ De Givenchy Vinyl Liner is er ook ééntje waar ik niet zonder kan. Ik hoop echt dat ze deze niet uit de permanente collectie halen want dan zou ik heel teleurgesteld zijn.

❤ De Bourjois Healthy Mix Foundation & Concealer werd vorig jaar aangepast maar de formule is nog steeds top. Ook dit duo kocht ik opnieuw.

???? Tussendoor gebruikte ik ook de L’Oreal Fals Lash Super Star X- Fiber. Een mond vol voor een mascara die me niet echt wist te overtuigen. Ondanks het twee stappen systeem en de fibers was ik niet echt onder de indruk van het effect. En de “draadjes” bij het reinigen van mijn ogen stonden me ook niet zo aan.

❤ De MAC Eye Brow pencils blijven ook een vaste waarde in mijn collectie. Ondanks dat ik regelmatig wel eens naar iets anders overstap is dit de enige die altijd terugkomt.

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Skincare

❤ De L’Occitane Immortele Creme Divine spf20 is de dagcrème die me door de zomer en een stukje van de herfst heeft geloodst en heeft een grote kans om opnieuw gekocht te worden. Ik ben normaal gezien geen fan van crèmes waarin een SPF verwerkt zit, ze kunnen soms wat stug aanvoelen maar bij deze heb je daar helemaal geen last van.

❤ De The Ordinary producten gaan er hier vlotjes door. De Caffeine Solution 5% + EGCG en de Hyaluronic Acid 2% + B5 worden elke dag gebruik. De eerste gebruik ik onder mijn oogcrème, zowel ‘s morgens als ‘s avonds, de tweede gebruik ik elke morgen onder mijn dagrcrème. Geen wallen of kringen en mijn huid krijgt een fijne vochtboost.

???? Van de Lancôme Advanced Génifique had ik eigenlijk wat meer verwacht. Dit serum wordt wel eens vergeleken met de Estee Lauder ANR maar ik vind niet dat het effect even groot is. Bij de Estee Lauder ANR merk je wel degelijk verschil als je het een paar dagen na mekaar gebruikt, je huid ziet er écht een pak zachter en ontspannen uit. Bij deze had ik dat idee niet echt.

❤ Over het Kruidvat Superlash serum heb ik al zo vaak “gestoefd” maar ik heb er nog altijd niet over geschreven. Simpelweg omdat mijn wimpers nu al een hele tijd zo lang zijn dat ik eigenlijk geen verschil kan laten zien. Ik had nooit verwacht dat dit zou werken en toch is het zo. En dat voor 9,99 euro!

❤ Ik heb zo genoten van de Décleor Aromassence Lavandula Iris. Deze olie is een echt feestje op je huid. Samen met het Estee Lauder ANR serum was dit de perfecte combinatie voor ‘s avonds.

❤ De Origins No Puffery heb ik ook tot de laatste druppel gebruikt. De rollerball voelt ‘s morgens lekker koel aan en zorgt voor een extra wakkere blik. Toch zal ik deze niet meteen opnieuw kopen omdat ik eigenlijk even tevreden ben van The Ordinary Cafeïne Solution, geeft hetzelfde effect maar dan zonder de rollerball.

❤ Het Estee Lauder Idealist Pore Refining Mask is ondertussen blijkbaar niet meer te koop, zo jammer! Gelukkig heb ik nog één back-up in de kast staan! Dit masker breng je aan, laat je een minuutje zitten, beetje lauw water en mijn ronddraaiende bewegingen verwijderen. Het leuke aan dit masker is dat dit warm wordt bij contact met water. Zalig gevoel! En een superzacht huidje na gebruik!

❤ Ook de Louis Widmer Oogcrème heb je hier al vaker zien passeren. Zo blij met deze voedende oogcrème. Het nieuwe potje werd zonet geopend!

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Cleansers Part I

Als je veel make-up draagt is je huid goed reinigen echt wel nodig, ik denk dat ik je dat niet meer hoef te vertellen. De reinigingsproducten gaan er bij mij vlotjes door zoals je kan zien.

❤ De Estee Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam is echt zo fijn om te gebruiken met de Clarisonic! Een Sqeeky clean skin krijg je er voor in de plaats.

❤ De Lierac Demaquille Velours verdient eigenlijk maar een half hartje. Heel erg fijn om je make-up te verwijderen maar voor je ogen is het een echte no-go omdat deze in je ogen prikt. Ik verwacht van een reiningsolie dat hij al mijn make-up in één keer kan verwijderen, ook mijn oogmake-up en dat lukt me met deze niet.

❤ Bovenstaande olie heeft er wel voor gezorgd dat ik eindelijk eens mijn andere oogmake-upreiningsproducten opgebruikte. Zowel de Korres, Filorga Optimum Eyes lotion als de Close oogreiniger deden hun werk goed. Moest ik één van de drie opnieuw kopen dan zou het zeker de Filorga Optimum Eyes Lotion worden, dit is de zachtste en meeste effectieve van de drie.

❤ Waar de Lierac reiningsolie een beetje faalt doet de Origins Clean Energy wel wat hij moet doen. Neemt alle make-up weg, ook alle waterproof oogmake-up. Een toppertje!

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Cleansers Part II

❤ Alle positieve dingen die je over de Pixi Glow Tonic vindt zijn waar, ik kan er dan ook niks slechts over zeggen. Hij heeft er zeker mee aan geholpen om mijn huid break-out vrij te houden. Op dit moment ben ik The Ordinary The Glycolic Acid Solution aan het gebruiken en eigenlijk is deze even goed en aan een fractie van de prijs.

❤ Het Bioderma miccelair water wordt hier letterlijk met de liter aangesleept. Deze gebruik ik elke morgen en elke avond na het reinigen van mijn huid. Geen enkel miccelair water kan hier aan tippen.

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Nails

❤ Ik heb dit al wel vaker gezegd, aan dissolvant geef ik eigenlijk nooit veel geld uit en daarom maakt het merk niet veel uit. Waarom 5 euro uitgeven als het ook aan 2 euro kan.

❤ Een topcoat, dat is dan weer een ander verhaal. De Seche Vite is niet zo goedkoop maar omdat dit voor mij de beste topcoat is koop ik deze elke keer opnieuw. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat deze na een tijdje wel een gloopy wordt waardoor hij niet echt meer bruikbaar is.

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Body & Hair

❤ Met de Lancaster self tanning voor onder de douche had ik niet zo’n fijne ervaring maar de scrub uit deze lijn had ik wel opnieuw gekocht. Deze ruikt zo lekker. Ik weet niet of de lijn nog bestaat maar deze zou ik zo opnieuw kopen.

❤ De Dove Pure Care lijn voor het haar is zo fijn. Ruikt lekker en maakt je haar lekker zacht. Op dit moment gebruik ik eigenlijk geen conditioner meer, met kort haar vind ik dat niet echt nodig. Ik gebruik dan liever een leave-in spray. Maar mijn dochter is groot fan omdat haar haar hier zo mooi van gaat glanzen.

❤ De beste deo ooit is de Dove Original roller. De huid van mijn oksels is heel makkelijk geïrriteerd na het scheren maar als ik deze deo gebruik heb ik er veel minder last van.

❤ De Batiste droogshampoo was hier ook een grote favoriet. Ik heb deze mini nog opgebruikt omdat hij bijna op was. Weer zoiets dat je niet echt nodig hebt als je kort haar hebt.

❤ Deze The Body Shop Absinthe om je handen te wassen vind je niet overal, zo jammer want deze is zo fijn voor in de keuken! Hij neemt echt alle geurtjes uit je handen weg. Je kent het vast wel, je snijdt look of ajuin maar je ruikt het drie dagen later nog. Wel, deze neemt de geurtjes altijd meteen weg.

Beauty Empties #7 2017

Beauty Empties #7 2017 Douche, Body & Hair

❤ Le Petit Marseillais is niet uit onze badkamer weg te denken. Groot, groot fan van deze douchecrèmes!

❤ De L’Occitane Verveine douchegel had ik nog ergens achteraan in de kast staan. Ik was vergeten wat een heerlijk frisse geur dit is. Ideaal om ‘s morgens wakker te worden.

❤ De Brazilian Bum Bum Cream is hét product dat ik zeker opnieuw koop tijdens de zomermaanden. Dit is echt zomer in een potje!

❤ Nog een product dat ik niet meer zal gebruiken nu maar wel een echte aanrader, de Redken Pillow Proof Blow Dry. Het ideale product om je haar in een wip te drogen en superglad te maken.

DAT was een hele lijst!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *