Beauty Empties 2017 #6

Beauty Empties 2017 #6

Beauty Empties 2017 #6

Beauty Empties 2017 #6

Mijn zesde volle mandje al dit jaar, gaat goed! Deze keer weer een mooie variatie aan producten en drie foundations helemaal opgebruikt, hoe goed is dat?

Beauty Empties 2017 #6 Douche

Beauty Empties 2017 #6

❤ De Sanex doucheproducten vind je eigenlijk altijd wel in onze douche. Dit zijn echt de meeste zachte douchegels, als je een snel geïrriteerde huid hebt, dan kan ik je deze zeker aanraden.

❤ De Nuxe Prodigieux Huile de douche was ook heel erg fijn. Ruikt net iets anders dan de olie zelf maar toch nog lekker.

❤ De Rituals Ritual of Dao is één van mijn favoriete lijnen van Rituals en een tijdje geleden kocht ik me dan ook nog eens twee douchefoams in deze geur. Iedereen hier thuis is fan en daarom waren ze in sneltempo op. Ook de zomercollectie Express Your Soul was een echte aanrader, zeker ‘s morgens, je wordt er echt wakker van.

❤ Ook Le Petit Marseillais zie je hier elke keer terug komen, ik hou van de lekker geuren! Het is trouwens de moment om je favoriete geuren in te slaan want er loopt bij Kruidvat een 1+1 gratis actie bij Kruidvat. Ik heb gezorgd voor wat back-ups!

Beauty Empties 2017 #6 Haar

Beauty Empties 2017 #6

❤ De Redken Color Extend Magnetics lijn is op dit moment echt mijn favoriete lijn van Redken. Ruikt lekker, maakt mijn haar goed doorkambaar en laat mijn haar mooi glanzen. Deze zijn op maar ik kocht onlangs in Sluis back-ups in groot formaat.

❤ Ook de OGX Argan Oil of Marocco lijn heeft mijn hart gestolen. Zelfde effect als de producten hierboven en eigenlijk zelfs makkelijker te koop want je vindt deze bij Kruidvat.

❤ De Elsève Phyto Clear heeft de laatste weken mijn Head & Schouders shampoo vervangen. Omdat ik regelmatig droogshampoo gebruik wil ik mijn haar en hoofdhuid af en toe eens goed reinigen zodat er niks meer achterblijft en dat doet deze shampoo.

❤ De Batiste droogshampoo’s zijn één van de beste op de markt. Niet duur en ze doen wat er van verwacht wordt.

❤ Ook de Colab versie in Paradise is ook fijn en heb ik ook met plezier opgebruikt. De geur van deze is zalig.

Beauty Empties 2017 #6 Verzorging

Beauty Empties 2017 #6

❤ De Nivea Body Oil in Lotion in Cacao heb ik tot de laatste druppel opgebruikt. De geur, het gevoel op mijn huid, zaaaalig! Re-buy!

❤ Hier val ik weer in herhaling, het Bioderma Micellair water heb ik altijd in huis. Deze fles was wel iets sneller op dan normaal omdat ik de fles heb laten vallen. Gelukkig heb ik altijd een back-up in huis.

❤ Ook het Estee Lauder ANR serum zal je hier nog wel vaker zien terug komen. Ook hiervan heb ik altijd een back-up in huis. Dit is eigenlijk het ultieme serum! Op dit moment ben ik een ander serum aan het gebruiken, het is fijn maar toch mis ik een beetje het instante effect dat het ANR serum geeft.

❤ Ook mijn AlphaH Liquid Gold is op en wil ik zeker opnieuw kopen. Geen product om dagelijks te gebruiken maar zeker ééntje om bij de hand te houden als je huid kuren heeft. Dit is één van de stevigere exfoliators, je voelt en ziet ook meteen verschil. Je huid ziet er egaler uit en je huid is een pak zachter. Aanrader!

Beauty Empties 2017 #6 Make up

Beauty Empties 2017 #6

❤ De Urban Decay All Nighter blijft één van de beste setting sprays die er zijn. Haal het poederige weg en laat je foundation echt langer zitten. De back-up staat al klaar.

❤ De Make Up Forever Ultra HD Foundation is en blijft één van mijn favoriete foundations. Ik zou deze zo opnieuw kopen!

❤ Ook de Guerlain Tenue de Perfection is ook zo’n een fijne langhoudende foundation.

❤ Dit is al mijn twee lege flesje van de Guerlain Lingerie de Peau (ok het eerste flesje heb ik laten vallen toen het nog voor de helft gevuld was) maar ook deze zou ik zo opnieuw kopen. Dit is de perfecte zomer foundation en heb ik de voorbije maanden bijna non stop gedragen.

❤ Samen met de Givenchy Eyeliner is deze van de Dior Addict lijn grote favoriet. Ik heb altijd één van beide in huis.

❤ De Lancôme Mister Big Mascara heb ik met heel veel plezier helemaal opgebruikt. Heel vaak worden mascara’s beter als je ze al een tijdje gebruikt en dat was bij deze ook het geval. Ook deze zou ik zo opnieuw kopen maar op dit moment ben ik helemaal gek op de L’Oreal Extatic Paradise mascara, zelfde effect maar de helft goedkoper!

❤ Ook Beauty Blenders blijven niet eeuwig goed. Deze begon barstjes te vertonen en ik kreeg hem niet meer helemaal proper. Tijd om de back-up boven te halen!

Beauty Empties 2017 #6 Random Stuff

Beauty Empties 2017 #6

???? Deze Real Techniques brush Cleansing Gel koop ik niet opnieuw. Heb niet het idee dat ik mijn brushes er sneller proper mee krijg, integendeel zelfs, je hebt heel veel nodig van dit product waardoor het toch wel een duur zaakje wordt. Geef mij maar Zwitsal baby-shampoo werkt een pak beter!

❤ Dissolvant hoeft voor mij niet duur te zijn. Zowel van het merk Everyday van Colruyt als die van het Kruidvat huismerk doen hun werk goed..

❤ Ook met veel plezier opgebruikt, de DI Ladies Marie wasgel. Ruikt lekker en is zacht voor je handen!

Hopelijk krijgen we de komende weken toch nog een beetje mooi weer. Ik zou graag in mijn volgende bakje wat zonneproducten zien verschijnen. Heb heel wat flesjes waar nog een klein beetje in zit en dit zou ik toch nog willen opgebruiken. Fingers crossed voor een Indian Summer ❤

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *