Beauty Empties 2017 #5

Beauty Empties 2017 #5

Beauty Empties 2017 #5

Beauty Empties 2017 #5

Mijn mandje met empties was weer overvol, tijd dus voor een nieuwe Beauty Empties! Het zal trouwens niet lang duren voor dit mandje opnieuw gevuld is want ik heb nog heel wat producten die op hun laatste benen lopen.

Beauty Empties 2017 #5

Beauty Empties 2017 #5 In de douche en het bad

❤ Twee Nivea producten, de Nivea Creme Soft om de handen te wassen en de Nivea Oil Pearls met Kersenbloesem voor onder de douche. Beide ruiken heerlijk en doen wat ze moeten doen, mijn handen en huid niet uitdrogen.

❤ Ook Rituals zie je hier heel vaak voorbij komen. De douche foams zijn hier grote favoriet en het duurde dan ook niet lang of Express Your Soul en de Hamman douchefoam waren op. Dit zijn echt perfecte geuren om een warme dag mee te starten, heerlijk fris en je wordt er gewoon goed gezind van. Ik heb ook afscheid moeten nemen van de Rituals Ritual of Light Bath of Light Bubbles, jammer genoeg niet meer verkrijgbaar want limited edition.

❤ Nog een badproduct, de L’Occitane Relaxing Bath Oil Aromachology. Dit is zo’n zalige badolie! De geur, het gevoel op je huid… Na een stressvolle dag raak je hier echt relaxed van. Dit wordt absoluut een re-buy, als het mogelijk is tenminste want ik kan dit product niet meer terug vinden op de webshop van L’Occitane.

❤ Le Petit Marseillais vind je ALTIJD terug in mijn douche. Ze hebben zoveel lekkere geuren, het kan niet anders dat je hier je favoriete geurtje tussen vindt. Re-buy!

❤ Ook de Tahiti douche gels vind je hier ook heel regelmatig terug. Zalige geurtjes maar ik heb soms wel de indruk dat ze iets minder zacht zijn voor je huid. Ik heb altijd een bodylotion nodig als ik deze douchegels gebruik.

Beauty Empties 2017 #5 Haarproducten

Beauty Empties 2017 #5Ik ben weer heel wat shampoo’s en conditioners door mekaar aan het gebruiken. Daarom is het deze maand eigenlijk niet zo veel.

❤ De Redken Color Extend Magnetics lijn voor gekleurd haar is echt super! Er staat binnenkort een dagje Sluis gepland en dan neem ik deze lijn zeker opnieuw mee. Mijn conditioner en masker zijn ook bijna op en die worden dan ook zeker vervangen.

❤ Een pak goedkoper en minstens even fijn is deze shampoo en conditioner uit de Nivea Hair Milk lijn. Ruikt heerlijk en maakt mijn haar zacht, glanzend en misschien wel het belangrijkste, heel makkelijk doorkambaar. Re-Buy!

Beauty Empties 2017 #5

Beauty Empties 2017 #5 Skincare

❤ Met het Bioderma Micellair water val ik waarschijnlijk een beetje in herhaling omdat je deze flessen bijna in elke empties post terug ziet. Het is dan ook erg fijn en stelt me nooit teleur! Re-buy!

❤ Twee producten van The Ordinary, Hyaluronic Acid 2% B5 die de laatste weken eigenlijk mijn Estee Lauder ANR serum vervangt. Voor een tiende van de prijs een even fijn product, dan weet ik wat kiezen. Ook The Ordinary Caffeine Solution 5% EGCG is een toppertje. Deze gebruik ik als serum onder mijn oogcrème en zorgt echt voor een wakkere blik. Bye, bye puffiness! Beide heb ik al opnieuw gekocht.

❤ Ook de Estee Lauder Revitalising Supreme+ Global Anti-Aging Balm heeft mijn hart gestolen. Dit is een no-nonsense crème die zorgt voor een stralende huid. Trouwens ideaal voor op vakantie want deze kan je zowel s’ morgens als s’ avonds gebruiken. Ook hiervan ben ik aan mijn tweede flesje bezig.

❤ De Nuxe Nuxellence Zone Regard zou ik ook zo opnieuw kopen, de applicator die koud aanvoelt zorgt meteen voor een wakkere blik en voelt zalig aan ‘s morgens.

Beauty Empties 2017 #5

Beauty Empties 2017 #5 Skincare

❤ Heel veel liefde voor dit Estee Lauder ANR Foil mask. Een foil die volledig doordrongen is met het ANR serum zorgt voor een instant hydratatie- en eclatboost. Ik gebruikte dit de dag dat ik trouwde en ik kan alleen maar zeggen dat ik echt verschil merkte. Mijn huid zag er echt op zijn best uit. Ik zou het zo opnieuw kopen maar dan enkel voor speciale gelegenheden. Het is me net iets te duur om er een wekelijks ritueel van te maken.

❤ Ook de Rituals sheet Masks kan ik heel erg waarderen. Deze keer probeerde ik het Rituals Youth Boost mask. Zorgt voor een super zachte huid en mijn huid ziet er gladder en zachter uit.

Beauty Empties 2017 #5 Make-up

Beauty Empties 2017 #5

❤ De Givenchy Liquid eyeliner is al maanden mijn grote favoriet en kocht ik dan ook al opnieuw.

❤ Ook de MAC eyebrow pencils gaan hier heel vlot vooruit. Ik presteer het elke keer om die potloodjes te laten vallen. Gevolg is dat ik eigenlijk maar 3/4 effectief gebruik en de rest gewoon afbreekt. Zo doe je er niet lang mee natuurlijk…

Broken Heart on Apple De Hourglass Mineral Veil primer gooi ik weg. Hij ruikt niet lekker meer en hij heeft eigenlijk nooit gedaan wat ik er van verwacht had. Hij is duur en heel veel bloggers zijn er fan van maar de belofte dat je foundation mooier en langer blijft zitten maakt hij voor mij niet waar. Jammer!

Ik ben weer trots op mezelf! Op dit moment zitten er weer wat producten in mijn mandje, het zal weer snel overvol zitten denk ik.

Maak er een fijne zondag van!

2 thoughts on “Beauty Empties 2017 #5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *