Beauty Empties 2017 #4

Beauty Empties 2017 #4

Beauty Empties 2017 #4

Beauty Empties 2017 #4

We zitten al aan het vierde volle mandje met opgemaakte producten dit jaar, ik vind dat ik dat al goed heb gedaan. Het blijft iets bevredigend hebben, mijn stash is zo groot dat het gewoon echt fijn is om soms ook echt producten op te maken.

Beauty Empties 2017 #4 Shampoo & Conditioner

Beauty Empties 2017 #4

 De Moroccanoil Hydration Shampoo doe ik weg. ondanks dat dit een hydraterende lijn zou moeten zijn wordt mijn haar hier stro van. Geef mij maar de Moisture Repair lijn, die maakt je haar superzacht en glanzend.

 De shampoo’s en conditioners van Dove vliegen hier de deur uit. Mijn dochter is groot fan van de Dove Pure Care conditioner, het maakt haar haar goed doorkambaar en dat is nodig want ze heeft heel erg fijn haar dat bijna tot op haar achterwerk komt. Mijn vriend is dan weer groot fan van de Dove Oxygen Shampoo. Als je dagelijks stylingproducten gebruikt dan is het wel nodig om je haar goed te reinigen en dat doet deze perfect.

Beauty Empties 2017 #4 Shower

Beauty Empties 2017 #4

 De L’Occitane Joyeuses Fètes Collection was een LE van rond de feestdagen. Ik ben heel zuinig op dit flesje geweest omdat deze zo lekker ruikt. Ik zou eens moeten checken op de website of deze nog verkocht wordt.

 Ik hou van olie onder de douche, het bespaart je ‘s morgens gewoon tijd want je hoeft je nadien niet meer in te smeren. Deze Dermalex Pure Moments Douche Olie maakt zelfs de superdroge huid van mijn dochter weer lekker zacht en heel belangrijk, ze jeukt niet na het douchen! Een re-buy waard!

 De douchegels van Le Petit Marseillais en Dove staan eigenlijk altijd standaard in mijn douche. Ruiken altijd heerlijk en zijn zacht voor je huid.

Beauty Empties 2017 #4 Cleansers

Beauty Empties 2017 #4

 Ik zat even door mijn voorraad Bioderma miccelair water dus stapte ik even over naar andere merken die ik nog in mijn kast had staan. Het Eucerin miccelair water heeft me aangenaam verrast, neemt goed de laatste restjes make-up en prikt niet in de ogen.

 Het 2 in 1 micellair water van Yves Rocher was dan weer een afknapper. Ruikt helemaal niet lekker en prikt in de ogen. Begin eigenlijk al te denken dat het product niet goed meer was. In elk geval, heb het flesje leeg gegoten.

 Net zoals van het Bioderma Miccelair water heb ik ook van de MAC Cleansing Oil al heel wat flesjes opgemaakt. Neemt alle make-up makkelijk weg, ook waterproof.

 Nog een aanrader is deze L’Occitane Pivoine Perfecting Toner. Ruikt heerlijk en door zijn zacht exfoliërende werking de perfecte toner om elke dag te gebruiken. Zou ik ook opnieuw kopen moest ik nu niet aan een gigantische fles Pixi Glow Tonic bezig zijn.

Beauty Empties 2017 #4 Make up

Beauty Empties 2017 #4

 Heel veel liefde voor de Urban Decay Perversion Mascara. Zou ik zo opnieuw kopen al is de liefde voor de volgende mascara net iets groter.

 Mijn all time favorite mascara is toch wel Le Volume de Chanel mascara. Hij werd in 2013 uitgebracht en sindsdien staat hij in mijn top drie van favoriete mascara’s en heb ik altijd ééntje open.

 Deze Givenchy Mister Brow is nog niet helemaal op maar hij begon er nu toch wel een beetje vies uit te zien dus deze mag de prullenmand in. Dit is echt een heel fijne wenkbrauwgel, hij houdt ze in shape zonder te gaan klonteren, aanrader!

Dit is echt weer een mooi lijstje! Al zou ik toch ook een beetje meer make-up willen zien. Misschien één van de komende maanden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *