Beauty Empties 2017 #3

Beauty Empties 2017 #3

Beauty Empties 2017 #3

Beauty Empties 2017 #3

Mijn koperen mandje met opgebruikte producten moest hoog nodig leeg gemaakt worden, hoog tijd voor de Beauty Empties 2017 #3 !

Beauty Empties 2017 #3 Uit de doucheBeauty Empties 2017 #3

♥ Hou je net als ik van kokosgeuren? Dan kan ik je zeker deze Fa Coconut Milk aanraden. Niet de meest voedende douchecrème maar wel een zalige geur!

♥ Rituals is niet weg te denken uit mijn douche en al zeker de douchefoams niet. Ze zijn zo, zo zalig! Mijn laatste fles van de LE Rituals of Light collectie werd opgebruikt en daarmee neem ik afscheid van deze collectie, of voor even toch want ik heb ook nog een scrub die ik aan het opmaken ben. De Rituals Happy Buddha douchefoam zit dan weer in de vaste collectie en zal ik zeker opnieuw kopen, ik word altijd zo blij van deze geur. Ideaal om de dag mee te beginnen.

♥ Ook de Le Petit Marseillais Douche crèmes zal je altijd in mijn badkamer vinden, ik hou echt van de geur en er is ook voor iedereen een geur beschikbaar. Ik denk dat er ondertussen wel minstens een twintigtal geuren te krijgen zijn.

Beauty Empties 2017 #3 Hair & body care

Beauty Empties 2017 #3

♥ Als mijn vriend me in de weer ziet met de Batiste droogshampoo dan zegt hij altijd al lachend, is het weer tijd voor luie wijven shampoo? Hij heeft eigenlijk wel een beetje gelijk maar af en toe is het net wat makkelijker dan je haar echt te wassen. Ik zou echt niet zonder mijn Batiste kunnen, heb ze al in alle geuren gebruikt en geen enkele heeft me ooit teleurgesteld.

♥ Dit Dove Duo, de Oygen Shampoo en de Pure Care Sublime Oil conditioner is ideaal voor het lange fijne haar van mijn dochtertje. Het houdt de pluis in toom en is makkelijk doorkambaar.

♥ Ooh wat heb ik genoten van deze Dove Derma Spa body crème. Een heerlijk dikke butter die er voor gezorgd heeft dat mijn huid de voorbije winter op geen enkel moment droog heeft aangevoeld. Nu de lente aanbreekt is hij misschien een beetje te rijk maar ik zou deze zo opnieuw kopen.

♥ Ook Nivea is hier in huis niet weg te denken. Een tijdje geleden kochten we een trio pack van deze Nivea Creme Soft om onze handen te wassen. Ik heb nog steeds handcrème nodig maar ik heb wel het idee dat de zeep niet zo uitdrogend is als de meeste producten om je handen te wassen.

♥ Ik hou van de Kneipp badproducten en dan vooral van de olie voor in bad. Ik ben geen fan van alle geuren maar Patchoeli en Silky Secret worden zeker opnieuw aangekocht.

Beauty Empties 2017 #3 Cleansers en Toners

Beauty Empties 2017 #3

♥ Dit is nog een Rainpharma Advanced Precleanser met een oude verpakking, ondertussen zit hij in een tube. Ik was eigenlijk vergeten hoe fijn deze cleanser eigenlijk is. Ik gebruikte de cleanser in de tube ook al en eigenlijk zou ik die wel opnieuw willen kopen. Eerst mijn andere maar is opgebruiken.

♥ De La Roche Posay Effaclar producten gebruik ik meestal in tijden van nood. En dat betekent een hormonaal opstootje waardoor mijn kin een slagveld wordt. Gelukkig werkt deze exfoliant snel en effectief waardoor ik de schade kan beperken.

♥ Het Bioderma Sensibio micellar water heb je hier al vaker zien voorbij komen, de lege flessen zijn eigenlijk al niet meer te tellen. Deze keer kocht ik ééntje met een pompje maar daar was ik niet echt van overtuigd. Ofwel lag het aan mijn flesje maar er kwam altijd teveel product vrij. Mijn volgende fles zal in elk geval terug de normale versie zijn.

 Ik ben gek op de producten van Garancia maar dit micellair water was het toch niet helemaal voor mij. Reinigen doet hij perfect maar ik ben geen fan van de vrij overheersende geur.

♥ Wel een aanrader is deze Sanex Deodorant. Ruikt heel fris maar niet overheersend en irriteert mijn oksels niet, ook niet als ik ze net geschoren heb.

Beauty Empties 2017 #3 Skincare

Beauty Empties 2017 #3

♥ Ik ben grote fan van de Origins maskers, ze doen wat ze beloven te doen en dat geldt ook voor deze Origins Plantscription Sheetmask. Na gebruik merk je meteen dat je huid er voller en zachter uitziet. En het is en blijft toch handig, zo’n sheetmask!

♥ Na het serum uit de L’Occitane Harmonie Divine lijn is ook de crème volledig op. Deze koop ik volgende winter opnieuw. Mijn huid heeft hier tijdens de winter echt van genoten.

♥ Ook de L’Occitane handcrèmes worden hier aan de lopende band opgebruikt, de kleine tubes zijn snel op. Op dit moment ben ik een extra grote tube aan het gebruiken, de 150ml verpakking van de Shea Butter lijn zal niet zo snel opgaan denk ik.

♥ Mijn Clarisonic gebruik ik de laatste tijd weer graag en vaak. Mijn huid wordt er altijd zo squeeky clean van, love it. Ik heb al verschillende borstelkoppen gebruikt maar deze Cashmere Cleanse is mijn grote favoriet. Op dit moment gebruik ik de gevoelige borstelkop maar die ga ik opnieuw vervangen want die vind ik net iets te hard. Ik heb nu niet meteen een gevoelige huid dus ik kan me voorstellen dat deze voor een gevoelige huid echt niet geschikt is. Ga ajb voor de Cashmere Cleanse, de zachtste brush ever!

Beauty Empties 2017 #3 Make up

Beauty Empties 2017 #3

 Ik ben groot fan van dit NYX Micro Brow Pencil, het heeft de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen. Alleen… Het puntje van deze pencil breekt zo snel af dat het product in een mum van tijd op is. Duur is dit product absoluut niet maar het wordt wel duur als je er eigenlijk maar de helft van kan gebruiken. Jammer!

♥ De YSL Effect Faux Cils mascara is altijd één van mijn favoriete mascara’s geweest en koop ik dan ook af en toe opnieuw. Deze was uitgedroogd en heb ik eigenlijk te weinig gebruikt. Maar absoluut re-buy materiaal.

♥ Nog een eyeliner die ik graag en vaak heb gebruikt is de L’Oréal Super Liner. Ook deze was wat uitgedroogd. Ook re-buy materiaal!

Wel, ik vind dat ik dit weer netjes heb gedaan. Nu nog wat meer make-up en ik ben helemaal tevreden!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *