Beauty Empties #1 2018

Beauty Empties #1 2018

Beauty Empties #1 2018

Beauty Empties #1 2018

Valt het op dat ik een beetje achter sta? Nu pas mijn eerste Beauty Empties #1 2018 van het jaar! Nochtans is mijn mandje bijna opnieuw vol. Hoog tijd om weer aan de slag te gaan dus.

Beauty Empties #1 2018 Make-up

Beauty Empties #1 2018

❤ Een foundation die ik al maanden in de kast had staan maar nooit had gebruikt. De Estee Lauder Perfection Foundation was vanaf het eerste gebruik meteen een grote favoriet en ik gebruik hem tot de laatste druppel op. Of misschien niet tot de laatste druppel want het was vooral heel moeilijk om er alles uit te krijgen. Voor mijn gevoel is dit het meer dewy zusje van de Estee Lauder Double Wear foundation. Houdbaarheid is even goed mits gebruik van een goed poeder en de kleur matchte perfect tijdens de wintermaanden.

❤ De Chanel Les Beiges Touche de Teint, de cushion foundation is ook een grote favoriet. Vooral voor “make-uploze” dagen is deze perfect. Egaliseert maar op een manier dat het lijkt of je niks draagt. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat deze heel snel op is en dat er (nog) geen refills bestaan. Ik kocht hem opnieuw omdat ik hem zo fijn vond!

❤ De L’Oréal Extatic mascara is de enige mascara die ik de voorbije maanden gebruikte. Ik heb er al drietal opgebruikt en zorg altijd dat ik back-ups in huis heb zodat ik nooit zonder val. Ze durven bij onze Kruidvat al wel eens uitverkocht zijn dus sla ik er altijd een paar in.

❤ De Guerlain L’or primer is sinds een aantal jaar mijn favoriete primer. Hij zorgt voor een fijne basis onder mijn foundation zodat die er nooit cakey uitziet.

❤ Ik kreeg van Marijke een luxe staal van de Benefit Porefessional en was meteen verkocht en kocht niet lang daarna een fullsize versie. Ik moet zeggen dat ik met deze kleine tube toch wel vrij lang heb gedaan. Deze gebruik ik enkel op mijn t-zone, daar waar ik het snelst ga glimmen. De Guerlain L’Or Primer en deze Benefit Porefessional is de perfecte combinatie.

❤ Ik dacht altijd dat er weinig verschil in wenkbrauwgels was maar nu ik opnieuw mijn Givenchy Mr Brow gebruik merk ik toch wel dat ik deze van Anastasie Beverly Hills mis. Wordt opnieuw aangekocht!

❤ Nog zo’n product dat ik al ontelbare keren heb gekocht is het MAC Brow Pencil in Lingering. Ook hier weer een gevalletje, moet ik dringend opnieuw kopen.

💔 De NYX Eyeliner is er ééntje die meteen na eerste gebruik richting vuilbak ging. Super droog en niks mee aan te vangen.

Beauty Empties #1 2018 Skincare

Beauty Empties #1 2018

❤ Ik hou van Treatment Lotions, ze zijn dan wel een extra stap in je skinare routine maar ik vind wel dat je het verschil merkt, ze zorgen er echt voor dat je skincare wordt opgenomen door je huid. De Estee Lauder Micro Essence is fijn, maar er zijn goedkopere producten die het even goed doen.

❤ The Ordinary heeft mijn badkamer over genomen. Spot goedkoop en even goed of soms zelfs beter dan de duurdere merken. De The Ordinary Glycolic Acid vergelijken ze vaak met de Pixi Toner en dat kan ik alleen maar beamen. Doet zijn werk, als in een superzachte huid door middel van een zachte exfoliatie, even goed!

💔 Ik ben een groot fan van de skincare van L’Occitane maar van de L’Occitane Divine Eye Balm was ik geen groot fan. Van een balm verwacht je een diepe verzorging maar ik had hier simpelweg niet genoeg aan. Ik moest er altijd een serum onder aanbrengen want anders voelde de huid onder mijn ogen een beetje droog en trekkerig aan. Jammer maar ik ben geen fan.

❤ Groot, groot fan van de Oil Absolu van Filorga, de geur, de fluweelachtige textuur van de olie… Alles klopt en mijn huid werd hier zo blij van! Thumbs up voor de verpakking trouwens want ik kon alles tot de laatste druppel opgebruiken.

❤ Bij de Sisley Black Rose Oil had ik dat probleem wel, het pipetje bleek net niet lang genoeg te zijn om alle olie naar boven te krijgen. Aangezien dit toch wel een dure olie is wilde ik alles tot de laatste druppel opgebruiken maar dat was niet zo handig zonder pipetje. Ik goot de olie dan maar in mijn handen maar echt goed doseren lukte dan ook niet meer en zo heb ik heel wat verspild. Verder niks op aan te merken, een heel fijne olie maar ik zou toch eerder de Oil Absolu van Filorga opnieuw kopen.

❤ The Ordinary Hyaluronic acid (hydratatieboost) en de The Ordinary Cafeïne Solution (oppeppend oogserum) heb ik ondertussen al voor de derde keer gekocht. Beide gebruik ik elke morgen. Beide staan opnieuw in mijn badkamer, ik kan niet meer zonder.

Beauty Empties #1 2018 Reinigers

Beauty Empties #1 2018

❤ Het Bioderma Miccelair water zie je elke keer terug komen. No words needed!

❤ De Estee Lauder ANR Cleansing Balm is zo, zo fijn! Een zalig balm die smelt tot olie en die je make-up, ook je oogmake-up, er moeiteloos afhaalt, ik ben fan! Wanneer mijn reinigingsolie op is koop ik deze opnieuw. Echt een aanrader!

❤ Ook deze The Body Shop Camomille Cleansing Oil is heel erg fijn en kocht ik al vaker. Ik ben deze op dit moment ook aan het gebruiken. Wanneer deze laatste fles leeg is ga ik terug voor de Estee Lauder ANR Cleansing Balm.

Beauty Empties #1 2018 Douche, bad & Deo

Beauty Empties #1 2018

❤ Valt het op dat wij van Dove houden? De Dove Body Washes zijn echt zalig. Mijn favoriet is de Dove Deeply Nourishing Body Wash met de klassieke Dove geur.

❤ Ook de Dove Original Deo is mijn all time favorite. Al ben ik nog net iets meer fan van de rollers. Die zijn nog net wat meer verzorgend. Dit is de enige deo die ik kan verdragen als ik mijn oksels geschoren heb.

❤ Ook de hobby is fan van de Dove deo’s en dan vooral van de Clean Comfort geur.

❤ Ik ben al tijden op zoek naar de Kneipp Beautygeheim bad-olie. Je hebt maar een klein beetje nodig in bad voor een superzachte huid. Ook deze met amandel-olie is heel erg fijn, deze kocht ik omdat ik Beautygeheim niet meer vond.

Beauty Empties #1 2018 Haarproducten

Beauty Empties #1 2018

❤ Nu ik kort haar heb moet ik het af en toe een beetje temmen en deze Kerastase Laque Couture doet goed zijn werk. Ik ben eigenlijk op zoek naar een lichte, niet plakkerige gel waarvan je niet ziet dat je gel hebt gebruikt. Iemand tips?

❤ Iedereen is hier groot fan van de Nivea Micellar shampoo’s, beide werden al opnieuw gekocht. Aangezien ik mijn haar u echt dagelijks was wil ik een zachte shampoo die mijn hoofdhuid niet irriteert en dat heb ik bij deze gevonden.

❤ Jill is groot fan van de Wella Nutri Rich Conditioner. Je hebt maar een klein beetje nodig, ruikt heerlijk en ontwart haar haar zonder moeite.

Oef, we zijn rond! Het volgende mandje zal niet lang op zich laten wachten maar eerst wil ik nog een keer wat favorietjes op een rij zetten.

Tot snel!

One thought on “Beauty Empties #1 2018

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *