BE Creative Make Up @ ICI Paris XL

SONY DSC

We zullen nog heel even geduld moeten hebben maar vanaf 1 mei brengt ICI Paris Xl BE Creative Make Up uit, een complete make-upcollectie aan een heel betaalbare prijs.

 

SONY DSCSONY DSC

Deze collectie kwam er niet zomaar. ICI Paris Xl heeft al jaren ervaring in de make-upwereld en kent ondertussen de wensen van hun klanten als de beste. Ze hebben geluisterd naar de klanten die een uitgebreide maar vooral betaalbare collectie wilden. Niet elke vrouw heeft massa’s geld te besteden aan make-up maar wil zich af en toe toch wel verwennen en dat kan met deze collectie. Niet alleen de producten zien er fijn uit, ook de verpakking is clean en chique. Toen ik de foundation zag moest ik meteen aan Nars denken en dat is toch een chique merk, alleen niet verkrijgbaar in België.

Ik maakte een foto-overzicht van alle producten (picture overload!)

De nagels

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

De lippen x Lipgloss

SONY DSCSONY DSC

De lippen X Lipstick

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

De ogen X Oogschaduw

SONY DSCSONY DSC

De ogen X Eyeliner

SONY DSCSONY DSC

Hightlighter X Primer X Corrector X Loose Powder

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Foundation

SONY DSCSONY DSC

Blush

SONY DSCSONY DSC

Bronzer

SONY DSCSONY DSC

Brushes

SONY DSC

Deze collectie zou wel eens een schot in de roos kunnen zijn voor ICI Paris XL. Een uitgebreide en bovenal betaalbare collectie! Ik kijk er al vast naar uit!

Wat denk jij van deze BE Creative Collectie?

 

8 thoughts on “BE Creative Make Up @ ICI Paris XL

  1. Ik wil die foundation eens voelen en ook de kwasten worden aan een test onderworpen als ik ze in de winkel spot 🙂 Hoop dat ze kwalitatief zijn, want dat zou wel handig zijn omdat ze dan zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *