BE Creative Make Up Amazing Eye Shadow Palette

sized_069

Dat mooie make-up ook betaalbaar kan zijn bewijst ICI Paris XL met zijn BE Creative lijn. Een hele tijd geleden maakte ik kennis met de producten en ondertussen heb ik al enkele producten die echt een vaste waarde zijn in mijn make-up stash. Op zoek naar een fijn huidskleurig oogpotlood? Dan kan ik je zeker het Make Up Eye Pencil in White aanraden, ik gebruik dit echt dagelijks.

sized_070Een tijdje geleden kreeg ik een Be Creative Amazing Eye Eyeshadow palette (25.95 euro) opgestuurd, deze zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren die jouw oogkleur gaan accentueren.

 

sized_071

Ik ben vooral fan van de lichtste kleur als highlighter en de middelste kleur, een soort van burgundy kleur.

sized_072

De drie kleuren hebben een fijne pigmentatie die makkelijk is op te bouwen. Voor extra houdbaarheid gebruik je best een oogschaduwprimer, de kleur wordt er nog intensiever door en alles blijft netjes een hele dag zitten.

sized_075

Je zou voor een full smokey look kunnen gaan met dit palletje maar voor een meer workproof look gebruik ik enkele de twee rechtse kleuren. De lichtste kleur is trouwens ook heel erg mooi als je hem in je ooghoek aanbrengt, het licht je ogen meteen op.

Zin om ook eens een smokey eye te proberen maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Bekijk dan bovenstaand Be Creative filmpje even, hier word je haarfijn uitgelegd hoe je er aan begint.

 

9 thoughts on “BE Creative Make Up Amazing Eye Shadow Palette

  1. Ik zou het palette zelf niet gaan kopen omdat ik al soortgelijke kleuren heb en ik vind eerlijk gezegd ook niet dat ze zo goed passen? Ik zou eerder een donkerder bruin erbij steken ofwel een lichtere olijfkleur. Maar voor mensen die al verschillende kleuren hebben kan het een aanvulling zijn.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *