Barry M Gelly Nail Paint X My Picks

SONY DSC

Ik zit in een nagellak high, ik denk dat je dat wel een beetje kan merken als je mijn blog regelmatig leest. Ik heb de laatste weken heel wat nagellakposts geplaatst en het zullen zeker niet de laatste zijn, teveel mooie kleurtjes om niet te laten zien! Vandaag zijn de Barry M Gelly Nail Paints aan de beurt, vijf crémelakjes met een heel mooie glans en met de look van een gelnagellak. Ik koos vijf echt zomers kleurtjes, ze zijn trouwens nog steeds te koop dus zie je wat moois, niet twijfelen hop naar die webshop!

SONY DSC

De brush is vrij smal om te lakken en hierdoor iets moeilijker maar het is me toch gelukt om netjes te lakken. Eigenlijk zou ik gewoon willen dat alle lakjes de brushes van Essie overnamen, daar kan je echt altijd foutloos mee lakken!

SONY DSCsized_barry m gelly rose hip

Barry M Gelly Rose Hip is één van de meest populaire kleuren uit deze reeks en ik begrijp helemaal waarom. Een zacht, lichtroze kleurtje dat iedereen staat en altijd netjes is. Twee laagjes en de lak is mooi dekkend, ééntje is net te weinig en is wat streperig.

SONY DSCsized_barry m gelly dragon

Dragon behoort dan weer tot het barbieroze maar wel met een heel fijne glitter in verwerkt, je moet heel goed kijken maar hij is er wel.

SONY DSCsized_barry m gelly sugar apple

Een mint kleurtje mag en kan niet onbreken in dit rijtje! Sugar Apple is heel erg mooi en zou wel eens tot mijn favorieten kunnen behoren de komende tijd.

SONY DSCsized_barry m gelly papaya

Van Papaya had ik gedacht dat het net iets meer koraal zou zijn maar het neigt toch eerder naar het oranje, beetje jammer maar toch nog steeds een mooie kleur.

SONY DSCsized_barry m gelly Grapefruit

Grapefruit lakt het minst fijn uit deze kleurtjes en is ook niet helemaal dekkend, deze lijkt echt een jelly finish te hebben en hierdoor zie je mijn nagels er nog een beetje doorheen. Hier ben ik het minst fan van!

Ik ben fan van deze Barry M Gelly Nail Paints, mooie kleuren, ze lakken fijn en de glans is zelfs zonder topcoat heel erg mooi!

5 thoughts on “Barry M Gelly Nail Paint X My Picks

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *