Back soon!

Back soon!

Back soon!

❤ Het is hier al een tijdje stil, heel stil maar dat heeft zo zijn redenen. Zoals jullie weten of misschien niet weten ben ik getrouwd op 30 juni. De voorbereiding hiervan heeft toch wel iets meer stress bezorgd dan ik eerst dacht en ik kon de weken voordien dan ook aan niks anders denken.De tijd ging heel traag maar aan de andere kant dan ook weer heel snel en de dagen voordien heb ik er toch wel wat slaap voor gelaten. De dag zelf was perfect en ook in een wip voorbij. We hebben er echt van genoten en ik zou het zo weer opnieuw willen doen. Misschien binnen 10 jaar opnieuw een feestje? Ondanks dat we al heel wat jaren samen zijn is het toch wel speciaal, getrouwd zijn. Nu is het wachten op de foto’s, ik kijk er zo naar uit! Ik ben niet de meest fotogenieke persoon maar de teasers die we kregen zien er al heel erg mooi uit, zo benieuwd naar alle foto’s.

❤ We gingen de voorbije maand ook naar Frankrijk waar we vooral geluierd hebben. Kon ook niet anders want het was er echt bloedheet. Te warm om zelfs maar te bewegen, de parasol was mijn beste vriend.

❤ Op beautygebied heb ik zeker niet stil gezeten. Ik probeerde heel wat nieuwe dingen uit en vulde mijn bijna niet te overziene make-upcollectie ook weer een beetje aan met heel wat nieuwe producten. Niet persé nodig maar eens een beautyjunkie altijd een beautyjunkie..

De komende dagen zal mijn blog opnieuw op gang komen… Ik heb nog heel wat te sorteren en te fotograferen maar dat neemt ook nog wel wat tijd in beslag. Stay tuned voor een overload aan beauty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *