Back Soon!

Back soon!

❤ Heel veel goesting om te bloggen maar de tijd is er niet. Ik weet niet hoe ik het een paar jaar geleden deed toen Jill nog klein was maar het lijkt of ik nu nog minder tijd heb dan vroeger. Misschien omdat ons sociaal leven toen op een iets lager pitje stond? In elk geval, de komende weken wordt het stilaan weer wat rustiger en kan ik weer aan de slag.

❤ Deze week komen ze mijn langverwachte boekenkast/buro van Camber plaatsen. Ik kijk er zo, zo naar uit om mijn idee uitgewerkt te zien. Hou mijn Instagramstories vrijdag zeker in de gaten als je de opbouw wil volgen, ik ga er bovenop zitten.

❤ Deze week krijg ik ook eindelijk mijn MAC Book Pro terug. Ook trouwens één van de redenen dat het hier wat stiller was, niet dat we geen pc’s meer thuis hebben maar ik werk toch het liefst op de mijne. Vorig jaar gaf Apple hem op omdat er waterschade was, “we zullen hem voor je vernietigen mevrouw, want hij is onherstelbaar beschadigd“. Gelukkig liet ik dat niet toe want hij werkte nog, alleen de batterij moest blijkbaar vervangen worden. Was hij vernietigd liep er waarschijnlijk iemand met mijn gerefurbished MAC Book Pro rond. Ik word hier eigenlijk wel een beetje boos van, waarom wil/kan Apple die batterij niet vervangen en een andere onafhankelijke hersteller wel? In elk geval, ik ben al blij dat het opgelost is.

❤ Binnen twee maanden wordt mijn blog alweer acht jaar! Wat gaat de tijd toch vooruit… De laatste twee jaar heb ik vaak gedacht, ik hou er mee op, maar toch kan ik geen afscheid nemen van mijn tweede kindje. Ik vind het nog altijd fijn om enthousiast mijn zegje te doen over één of ander beautyproduct. En zo lang dat dat het geval is betaal ik ieder jaar braafjes mijn hosting.

❤ Wie me volgt op Instagram heeft het vast al gezien, ik heb heel wat nieuws om te laten zien. Over sommige producten ben ik dol enthousiast, over andere wat minder maar daar vertel ik heel snel meer over!

2 thoughts on “Back Soon!

  1. Ik zit ook op dit moment een beetje in zo’n ‘mindere’ periode op het vlak van bloggen (zwanger zijn, op reis gaan, werk, .. ) dus herken het wel! Maar zo lang we weten dat je ‘scribblings’ terug komen, zijn we gerust! Ik blijf lezen allesinds!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Is lief dankjewel <3

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *