Babor X Silhouette

Vorige week donderdag was het druk, druk, druk! Maar wel heel fijn. Bij Babor en Silhouette werden Stamatia, Marijke, Peggy en ik verwelkomd met een super mooie taart, of ze lekker was weet ik niet want om om tien uur ‘s morgens al taart te eten, dat was iets te vroeg. Maar ik heb wel spijt dat ik er niet van heb kunnen proeven!

De lieve dame van Babor begon met het voorstellen van de nieuwe lente/zomer collectie, Colour Sunsation. Een collectie die je echt naar de zomer doet verlangen!

Heel mooie producten met luxe verpakkingen, wat wil een beautyblogger nog meer?

Marijke mocht in de make-up stoel en werd opgemaakt met de producten van de nieuwe collectie. Ziet er heel mooi uit en ik vind die felle lipkleur haar heel goed staan, het doet haar gezicht stralen.

Wat heeft make-up nu met brillen te maken? Heel veel en daarom sloegen Babor en Silhouette de handen in elkaar voor dit event. Een zonnebril is natuurlijk heel belangrijk om je ogen te beschermen, niet alleen tegen de zon maar ook tegen kleine rimpeltjes. Als je geen zonnebril draagt zijn je ogen onbeschermd en door je ogen dicht te knijpen voor de zon zal je daar ook sneller rimpeltjes krijgen. Wist je dat de vorm van je wenkbrauwen heel belangrijk is als je een bril draagt? Een gewone bril mag nooit boven je wenkbrauwen uitsteken, bij een zonnebril mag dat weer wel. Je ogen lijken bij het dragen van een bril kleiner, gebruik highlighter onder je ogen en aan je wenkbrauwbot, je ogen zullen groter lijken en meer stralen.

Nadien mochten we zelf zonnebrillen beginnen passen. De dame gaf ons tips welke het best zouden passen bij onze gezichtsvorm en gaf ons dan ook een model. We probeerden er allemaal verschillende maar uiteindelijk bleek de eerste die ze adviseerde echt het mooist te zijn, deze dame heeft ervaring!

Op mijn facebook pagina vind je nog veel meer foto’s, check zeker eens de verschillende zonnebrillen van Silhouette, er zitten echt pareltjes tussen! Ook vind je er nog meer foto’s terug van de Babor Colour Sunsation Collectie en de komende dagen mogen jullie reviews en swatches van deze Collectie. Klik hier voor mijn Facebook pagina.

Ik wil Babor & Silhouette nog even bedanken voor het leuke event!

16 thoughts on “Babor X Silhouette

 1. Wat een mooie taart! En de producten! Waar kan je ze trouwens kopen?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik vraag het eens voor je na! Ze was idd heel mooi en schijnbaar ook heel lekker maar daar kan ik niet van meespreken 😀

  [Reply]

 2. Hele leuke fotos! Marijke haar lipkleur is ook echt heel mooi!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De lipstick komt ook uit de zomer collectie van Babor, ze hebben echt mooie en fijne producten!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *