Babor Super Style Mascara

Ik ben net zoals veel vrouwen gek op mascara, ik denk dat de meesten het hier mee eens zijn. Want al gebruik je enkel mascara, je blik en je ogen zien er direct anders uit. Maar niet iedere mascara werkt voor elke vrouw, de ene wil meer volume, de andere wat meer lengte of gewoon allebei. Op dit moment ben ik de Babor Super Style Mascara aan het testen, een mascara die volume en lengte belooft.

Op gebied van verpakking krijgt deze mascara een dikke tien, een mooie gouden verpakking die me stiekem een beetje doet denken aan de mascara’s van YSL.

Het rubberen borsteltje heeft allemaal korte haartjes die er voor zorgen dat de wimpers gelijkmatig gekleurd worden. Ik hou wel van dit soort borsteltjes, deze geeft ook heel makkelijk mee.

Eén laagje zorgt voor een vrij natuurlijk effect.

Twee laagjes zorgen direct voor meer volume en lengte. Het valt ook op dat deze mascara echt zwart is, en het valt bij mij heel erg op, ik gebruik normaal bijna geen zwarte mascara, maar deze heeft iets waardoor ik het wel mooi vind. Hij blijft ook mooi op zijn plaats zitten en dat heeft ook tot gevolg dat je ‘s avonds wel een goede oogmake-up remover nodig hebt.

Kortom een fijne mascara die ik nu dagelijks gebruik. Al mag er van mij zeker en vast nog een bruine versie uitgebracht worden.

De Babor Super Style mascara kan je kopen voor 22,00 euro bij de Babor Instituten maar ook online, klik hier

6 thoughts on “Babor Super Style Mascara

  1. voor mij werkte deze niet, mijn wimpers plakten aan elkaar… 🙁 Maar fijn dat hij voor jou wel werkt! 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Misschien moet je hem binnenkort nog maar eens boven halen. Soms als je de mascara een beetje laat “uitdrogen” werkt hij beter, ik heb dat bij veel mascara’s! 🙂

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *