Babor Spring/Summer Colour Sunsation

Ik liet jullie al een sneak peek zien van de Babor Colour Sunsation Collectie tijdens het verslagje van het leuke Babor X Silhouette Event, klik hier, vandaag krijgen jullie swatches van de producten. De komende dagen gaat de zon zich meer en meer laten zien, ideaal om deze producten boven te halen, de collectie heet niet voor niets Colour Sunsation! Het begint al met het open maken van de doosjes, ze zien er heel luxueus uit en voelen ook zo. Geen goedkoop plastic maar stevige gouden doosjes die wel tegen een stootje kunnen. Enige nadeel is wel dat je er heel snel je vingers op ziet staan, maar als je er even over gaat met een doekje blinken ze opnieuw!

Laat ons beginnen met mijn favoriet, de Summer Blush Collection (26.00 euro). Drie kleurtjes die je apart kan gebruiken of samen. De twee strookjes bovenaan zijn roze, onderaan eerder peachy en het middelste strookje kan je eventueel apart als highlighter gebruiken.

De blush is meer dan fijn gepigmenteerd en je kan hem makkelijk opbouwen. Als ik één van de kleuren apart gebruik, gebruik ik een blushkwast, wil ik ze allemaal samen gebruiken ga ik voor een grote fluffy brush die ik even aftik voor ik de blush aanbreng anders heb je al gauw teveel product in één keer.

Nog zo’n mooi product is het Summer Eye Shadow Collection palletje (28.00 euro). Hier vind je vijf kleurtjes met twee sponsapplicators in het doosje.

Met deze kleurtjes kan je een mooie zachte look maken maar je kan hier even goed een smokey eye mee maken.  De donkerbruine kleur kan je eventueel gebruiken als eyeliner, je maakt je brush een beetje vochtig en dept dan zachtjes in de oogschaduw, het zal er heel natuurlijk uit zien.

De oogschaduw is fijn gepigmenteerd, alleen de bovenste kleur vind ik zelf een beetje tegenvallen, maar dat is alleen omdat ik niet echt van groen hou. De overige kleuren vind ik wel heel mooi, ze lichten mijn ogen mooi op.

Bij zo’n leuke zomercollectie mag natuurlijk geen glossje ontbreken, deze Ultra Shine Lip gloss in Beach Orange (20.00 euro) doet me echt naar de zomer verlangen. De kleur is zo zomers!

In deze collectie zit ook een Max Definition Lip Liner (12.00 euro), hierboven zie je de kleur Beach Orange. Deze gaat perfect samen met de gloss en ik heb hem dan ook samen gebruikt. Je ziet het lijntje wel meer op de foto dan irl maar het is dan ook een foto die genomen is van heel kortbij.

Ik vind het in ieder geval wel een mooi effect. Je moet er wel voor zorgen dat je af en toe je lipgloss eens bij werkt want vanaf het moment dat de lipgloss begint te verdwijnen begin je de lipliner natuurlijk meer en meer te zien en dat is niet echt een mooi zicht. De lipgloss is niet plakkerig maar dat heeft wel een beetje als gevolg dat hij niet heel lang blijft zitten.

De Babor Lifting Foundation (38.50 euro) komt ook voor in deze collectie en hier ben ik heel benieuwd naar. Marijke werd ermee opgemaakt tijdens het event en haar gezicht zag er na gebruik echt gezond en dewy uit, de perfecte foundation? Over de Babor Super Style Mascara (22.00 euro) heb ik een tijdje geleden al eens geschreven, klik hier voor de review, een fijne mascara!

Van dit Ultra Perfecting Nail Colour (9.50 euro) lakje in Beach Orange mogen jullie heel binnenkort een NOTD verwachten!

Benieuwd waar je deze fijne producten kan kopen? Babor heeft een online shop, klik hier, waar je alle make-up maar ook huidverzorgingsproducten kan kopen. Wil je graag eerst de producten zien en swatchen? Dan kan je terecht bij de Babor Instituten die wereldwijd verspreidt zijn, hier kan je heel makkelijk je provincie en eventueel je gemeente ingeven voor het dichtsbijzijnde Babor Instituut.

Kende jij Babor al?

7 thoughts on “Babor Spring/Summer Colour Sunsation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *