Babor Spectacular Me

Babor heeft niet alleen fijne verzorgingsproducten, ze hebben ook een mooi make-upassortiment. Spectacular Me is de nieuwe herfst/wintercollectie en ik moet zeggen, ze mag zeker en vast gezien worden! Peter Schmidinger is de visagist achter Babor, een man die al heel wat bekende gezichten onder handen heeft genomen. Zijn devies is, Less is more, hij wil de natuurlijk schoonheid van de vrouw tot zijn recht laten komen.

De Spectacular Me collectie wordt in twee delen onderverdeelt, het donkerharige type en één voor het lichte type.

Bij deze Peter Schmidinger’s tips voor de winterstyling van donkerharige types.

 

 

Wie krachtige kleuren durft te dragen, moet beginnen met een mooie, gelijkmatige teint zodat alle aandacht gaat naar eventuele highlights. Het Perfecting Translucent Powder (28.50 euro)  is een transparant poeder dat het perfecte toneel vormt voor het showen van de herfst/winter trendkleuren.

De ogen worden aangezet met de Eye Shadow Two in One, (21.50 euro) een praktische stift die een twee-in-één combinatie vormt van teal en turquoise. Het langhoudende oogschaduwpoeder zit in de slimme dop en kan eenvoudig aangebracht worden met de sponsapplicator. De andere kant van de stift verbergt een bijpassende eyeliner, die perfect te doseren is dankzij een handig draaimechanisme. „De make-up waaghalzen verdelen de krachtige nuance vanaf de wimpers tot aan de wenkbrauwen. Wie het graag iets eenvoudiger houdt, accentueert de wimperaanzet“, aldus Peter Schmidinger. De donkere kleur wordt aan de buitenkant van de oogleden aangebracht en uitgevaagd.

De Maxi Definition Eye Contour Pencil (12.00euro)  in pacific green accentueert de wimperaanzet en doet de ogen stralen.

Wie haar make-up overdag liever iets subtieler heeft, kan haar ogen doen spreken met de Eye Shadow & Liner Two in One in de nuance bronze. (21.50 euro)

De Ultra Size Mascara in bordeaux ( 20.00 euro) maakt de look af, zorgt met volume voor een opvallende oogopslag en verzorgt de wimpers dankzij collageen en hyaluronzuur. „Mijn tip: meerdere lagen mascara aanbrengen, zodat een Fake-Lash-Effect ontstaat!“, aldus Peter Schmidinger.

Tenslotte maken zacht glanzende bronskleurige lippen de look af. De Ultra Performance Lip Colour in cream bronze  heeft een optisch lifting-effect en verzorgt de lippen met het „Lifting“ Complex uit zeevenkel, lupineolie, vitamine E en de vochtinbrengende aminozurenverbinding L-PCA. Perfectionisten gebruiken de Ultra Brilliant Lip Gloss clear shine voor een glanzend laagje over de lippenkleur. Wie het accent op de ogen wil leggen, heeft op de lippen genoeg aan het high-shine-effect van de lipgloss.

Winter 2011/2012 staat in het teken van de comeback van de nagellak. Teal, (9.50 euro) de topkleur van deze winter, geeft zelfs de meest eenvoudige outfit de nodige glam. Dankzij de formule zonder tolueen en formaldehyde is deze nagellak bijzonder zacht voor de nagels.

 

En dan Peter Schmidinger’s tips voor de lichte types , die hij in de winter van 2011/2012 wil doen schitteren in spectaculair violet.

Op de ogen komt de Eye Shadow & Liner Two in One.( 21.50 euro) Bij de violetlook van Babor horen dun omrande ogen met de violetkleurige eyeliner.

De Super Style Mascara Volume & Length (22.00 euro)maakt de make-up af met een verleidelijke violetkleurige glans. De wimpers worden daarbij gevoed met vitamines A en E.

Voor de lippen is dit seizoen een bijzondere rol weggelegd: de Ultra Performance Lip Colour 25 soft lilac heeft een optisch lifting-effect en verzorgt de lippen met het „Lifting“ complex uit zeevenkel, lupineolie, vitamine E en de vochtinbrengende aminozurenverbinding L-PCA.

Voor wie geen fan is van lippenstift, of nog een extra finishing touch wil geven bovenop de lippenstift, is er de kleurloze  Ultra Brilliant Lip Gloss clear shine met high-shine-effect. (14.50 euro)

Nagels in auberginekleur maken de look helemaal spectaculair.

Wat denken jullie? Ik vind het er alvast heel mooi uitzien. De verpakkingen zien er echt chique uit!

9 thoughts on “Babor Spectacular Me

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *