Babor Skinovage Intensifier Refreshing Foam Mask

Ik ben gek op maskertjes! Elke zondagavond krijgt mijn huid een extra verwenbeurt en de laatste weken gebruikte ik hiervoor het Babor Skinovage Intensifier Refreshing Foam Mask. Als je op de site van Babor eens rond kijkt zie je meteen dat ze voor elk huidtype aparte producten hebben, de Intensifier lijn is een lijn die door elk huidtype kan gebruikt worden, of je nu een droge, gevoelige of eerder een vette huid hebt, je huid heeft vocht nodig!

Ikzelf heb eerder een gemengde huid, normaal met een vettere t-zone. Toch kan mijn huid af en toe een goede vochtboost gebruiken, zeker als ik een dagje zon heb gehad kan ze soms wat trekkerig aanvoelen. Het leuke aan dit masker is dat het toch een beetje anders is dan de normale maskers.

Zoals de naam van dit product al zegt, het is een schuimmasker dus het lijkt of je scheerschuim op je gezicht smeert.  Het schuim tintelt en bruist een beetje als je het aanbrengt en ik vind dit zelf wel een fijn gevoel. Ik laat het schuim ongeveer een tiental minuutjes intrekken, nadien kan je kiezen of je de rest van het product in je huid masseert ofwel neem je de rest weg met een doekje. Ik kies er zelf voor om de restanten weg te nemen en breng nadien dan nog een nachtcréme aan. Geen serum meer want ik vind dat mijn huid genoeg vocht heeft gekregen. Na gebruikt voelt mijn huid zacht aan en ik heb geen last van break outs. Dit masker is echt een aanrader vind ik zelf, heel makkelijk in gebruik, je hoeft het niet af te spoelen dus je kan het zelfs gebruiken zonder water in de buurt. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het moeilijk in te schatten is hoeveel product er nog in het flesje zit, het blijft even zwaar aanvoelen alhoewel dat ik het toch al een vijftal keer heb gebruikt, dus ik heb geen idee hoeveel er nog overblijft van het product.

Je betaalt voor een flesje van 75 ml, 23.50 euro. Niet veel want ik denk dat ik het vast nog wel een vijftal keer kan gebruiken, misschien zelfs meer. Je kan de Babor producten in de online shop bestellen, klik hier maar ook bij een aantal schoonheidsinstituten, hier kan je een Babor instituut in jouw buurt opzoeken.

Gebruik jij ook regelmatig een maskertje? Zo ja, welke zijn nog aanraders?

 

 

6 thoughts on “Babor Skinovage Intensifier Refreshing Foam Mask

  1. Ziet er een leuk masker uit! Ik gebruik graag het Comfort Zone Hydramemory masker of het L’Occitane Angelica 3 minuten masker. Beide ook erg fijne hydraterende maskers!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *