Babor Beautiful Eyes

Babor is een merk dat ik meer en meer begin te appreciëren. De producten die ik er al van gebruikt heb, veel zijn het er nog niet maar de Babor Anti-Stress Fluid heeft me aangenaam verrast. Het enige minpunt aan dat product was de ampulle die heel moeilijk open te maken was zonder scherven, maar daar zou ondertussen aan gewerkt worden. Verder ligt de Babor Super Style Mascara ook nog klaar om ontdekt te worden.

Vandaag is de Babor Beautiful Eyes aan de beurt. De verpakking ziet er al mooi uit, doet me heel erg denken aan de verpakking van de YSL Touche Eclat al is deze pen wel een stukker dikker, hier zit dus ook wat meer product in. Ook is dit geen concealer maar een Wrinkle Filler Effect Balm, een pen die lijntjes en rimpels opvult zodat ze minder te zien zijn. Dit wordt beloofd, maar is dit ook zo? Je brengt hem ‘s morgens aan maar je kan hem ook overdag gebruiken om je op te frissen.

Om het product vrij te krijgen duw je op de achterkant van de pen. De eerste keer duurt het wat langer voor het product vrijkomt. Na de eerste keer heb je met één klik genoeg voor je beide ogen.

De pen is een soort van rubberen spateltje, hierdoor kan je de crème onder je ogen deppen. Het eerste wat me opvalt is dat het lekker fris voelt en niet trekkerig. Bij de meeste rimpelfillers heb je dit wel, dan voel je het trekken, je huid wordt dan precies een beetje opgespannen. De créme zelf is doorschijnend maar geeft wel een mooie glans onder je ogen. Ook een voordeel is dat door dit product je concealer niet in de lijntjes gaat zitten en veel langer houdt.

Ik ben fan van dit product, een mooie verpakking en hij zorgt ervoor dat de fijne lijntjes onder mijn ogen minder zichtbaar zijn! Op de site van Babor vindt je alle producten op een rijtje met de verkooppunten maar je kan eventueel ook online bestellen.

Voor de Babor Beautiful Eyes betaal je 39.50 euro. Niet goedkoop maar wel normaal voor een product waar zoveel onderzoek achter zit en een merk dat voor exclusiviteit staat.

Op de wishlist staat de Hy-Ol Hydrofiele reinigingsolie, je zou er alle make-up mee kunnen wegnemen. Ik ben nog steeds op zoek naar een product waarmee ik alles in één keer kan wegnemen maar tot hiertoe nog niet gevonden. Maar wie weet doet deze het wel?

Hebben jullie ervaring met de Babor producten?

 

 

 

8 thoughts on “Babor Beautiful Eyes

  1. Lijkt mij een fijn product.Ik vraag me wel af of die glans onder de ogen de rimpeltjes net niet extra in de verf zet?

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    De Babor Beautiful eyes zorgt ervoor dat het allemaal wat strakker zit met een beetje glans, maar bij mij zie je de glans niet omdat ik altijd concealer gebruik. Het is ook zo dat het een beetje glans maar geen shimmer heeft, moest het shimmer zijn zou het idd veel meer opvallen.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *