Art Deco X Claudia Schiffer

Art Deco X Claudia Schiffer

Art Deco X Claudia Schiffer

Art Deco X Claudia Schiffer

Make-up met een mooie verpakking? Die hebben bij mij altijd een streepje voor. Het blijft altijd leuk om je op te maken met mooie producten al moet de inhoud ook wel fijn zijn natuurlijk! Ik had de Art Deco X Claudia Schiffer Collection al een paar keer zien voorbij komen maar ik werd er pas echt verliefd op tijdens de Beauty Speed Date. Ik had nooit verwacht dat deze producten er zo luxueus zouden uitzien en aanvoelen. Dit zijn geen plastic verpakkingen maar mooie metalen verpakkingen en ook de producten zelf zijn van mooie details voorzien. Het koffertje dat je hierboven ziet met de Art Deco X Claudia Schiffer Collection had ik zo willen meenemen. Zie je die blush in het koffertje? Die staat heel erg hoog op mijn wishlist, zo mooi!

Art Deco X Claudia Schiffer

Art Deco X Claudia Schiffer

Tijdens de Beauty Speed Date kregen we zelf ook een leuk koffertje met twee producten uit de collectie en alhoewel ik stiekem gehoopt had dat de blush er in zat ben ik zeker niet teleurgesteld!

Art Deco X Claudia Schiffer Contouring Powder Desert

Art Deco X Claudia Schiffer

Het Art Deco X Claudia Schiffer Contouring Powder in Desert kan voor mij perfect als bronzer dienen al is het tintje donkerder, Tan Lines, op dit moment misschien beter geschikt.

Art Deco X Claudia Schiffer

Art Deco X Claudia SchifferHet poeder is heel licht en wordt makkelijk opgenomen door een grote, fluffy brush.

Art Deco X Claudia Schiffer Cream Lipstick Caspar

Art Deco X Claudia Schiffer

Hoe mooi is de verpakking van de Art Deco X Claudia Schiffer Cream Lipstick Caspar? Een mooie, zware huls, leuk om boven te halen.

Art Deco X Claudia SchifferArt Deco X Claudia Schiffer

Ook de details, zowel op de huls, als op de lipstick zelf maken het plaatje compleet.

Art Deco X Claudia Schiffer

Natuurlijk is niet alleen de verpakking belangrijk, ook de inhoud moet ok zijn en dat is ook zo. Ik zei het al, het Contouring Powder in Desert zal mijn go-to bronzer worden tijdens de winter.

Art Deco X Claudia Schiffer

De Cream Lipstick in Casper is niet echt de kleur die ik zelf zou kiezen wegens een iets te felle tint maar de textuur van deze lipstick is zo zacht en romig, daarvoor alleen al zou ik hem wel dragen!

Voor mij een heel geslaagde collectie en ik wil er absoluut meer van zien!

Heb je dit leuke filmpje al gezien samen met Lisa Eldridge? Zo leuk!

De complete Art Deco X Claudia Schiffer Collection vind je hier, voor verkooppunten in België kan je hier terecht!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *