Anastasia Glow Kit Gleam X That Glow

Anastasia Glow Kit Gleam X That Glow

Anastasia Glow Kit Gleam X That Glow

Anastasia Beverly Hills is een merk dat ik vooral kende door de wenkbrauwproducten en daar zijn ze ook bekend door geworden. Ondertussen heeft dit merk nog veel meer moois uitgebracht, waaronder deze Anastasia Glow Kit Gleam X That Glow. Twee prachtige palettes met highlighters die me echt verbaasd hebben. Ik had al ontelbaar veel reviews en swatches gezien maar het is altijd toch een beetje afwachten tot je ze zelf in handen krijgt. Ze hebben me in elk geval niet teleurgesteld! De palettes zijn gemaakt uit stevig karton, niet mijn favoriete verpakking! Geef mij maar een plastic case, en hebben magneetjes waardoor ze goed dicht blijven. Geen palette om overal mee naar toe te nemen maar als je zou willen kan je de pans van de highlighters er uit halen en eventueel in een Z-Palette steken.

Anastasia Glow Kit GleamAnastasia Glow Kit Gleam

Anastasia Glow Kit Gleam is een palette met koele tinten highlighters, volgens Anastasia dan toch want ik vind ze eigenlijk wel bij elke huidstint passen. In het palette zie je vier tinten, een peachy kleur, een zacht brons tint, lichtroze en een champagne tint.

Anastasia Glow Kit Gleam

Van links naar rechts: Hard Candy – Mimosa – Starburst – Crushed Pearl.

Anastasia That Glow

Anastasia That GlowAnastasia Glow Kit That Glow heeft duidelijk allemaal warme tinten en ze lijken ook iets donkerder.

Anastasia That GlowVan links naar rechts: Sunburst – Golden Bronze – Bubbly – Dripping in Gold.

Deze That Glow kit zal ik tijdens de lente- en zomermaanden het vaakst bovenhalen omdat dit de perfecte tinten zijn om je zomers kleurtje in de verf te zetten. Buiten Sunburst zouden de kleuren bijna allemaal als bronzer kunnen doorgaan, al geven ze misschien net iets teveel glow om over je hele gezicht te gaan gebruiken.

Om de highlighters aan te brengen gebruik ik het liefst de Chanel Angled Powder Brush, een schuin afgesneden brush die het poeder makkelijk opneemt en precies aanbrengt. Deze Anastasia Glow Kit Gleam X That Glow zijn echt prachtig en echte aanraders, goed gepigmenteerd en ze geven de perfecte glow!

Jammer genoeg zijn deze palettes nog niet in België te koop, het Contour palette kon ik wel vinden bij Planet Parfum maar deze highlighters nog niet. Beide palettes vind je wel nog steeds bij Rose’s Beauty Store.

6 thoughts on “Anastasia Glow Kit Gleam X That Glow

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *