Alma K. Dead Sea Minerals

Alma K. Dead Sea Minerals

Alma K. Dead Sea Minerals

Alma K. Dead Sea Minerals

Ik kom vrij vaak bij DI en heb een vrij goed idee van het assortiment maar toch zijn er een aantal merken die ik nog niet kende. Een hele tijd geleden kreeg ik een DI Discovery BOx en zo ontdekte ik het merk Alma K. Dead Sea Minerals. Ik had er nog niets van gehoord of gezien maar vanaf het moment dat ik aan de producten rook was ik verkocht. Deze producten ruiken zo fris en clean, zalig!

Waarvoor staat Alma K. Dead Sea Minerals?

Alma K. is een merk met een volledig gamma aan producten boordevol mineralen van het zout uit de Dode zee. Denk aan Calcium (stimuleert de celwisseling), Magnesium (vertraagt de huidveroudering) en Kalium (optimaliseert de hydratatie van de huid).

Alma K. Dead Sea Minerals Exfoliating Body Soap

Alma K. Dead Sea MineralsAlma K. Dead Sea Minerals

In deze Alma K. Dead Sea Minerals Exfoliating Body Soap zitten mineralen uit de Dode zee er werden ook abrikozenzaadjes aan toegevoegd die zorgen voor een heel lichte maar toch effectieve scrub. Zeker tijdens de wintermaanden ga ik voor een lichtere scrub dan tijdens de zomer, ik heb het idee dat ik het dan ook minder kan verdragen. En deze werkt in twee richtingen, enerzijds heb je de lichte scrub en anderzijds reinig je er ook je huid mee op een zachte manier.

Alma K. Dead Sea Minerals

Om me helemaal in de fijne geur te wentelen gebruik ik na het douchen deze Alma K. Dead Sea Minerals Moisturizing Body Lotion. Trekt snel in en heeft dezelfde cleane geur als de Body Soap. Deze lijkt me ook heel erg fijn om tijdens de lente en de zomer te gebruiken door de frisse geur.

Alma K. Dead Sea Minerals

Ik gebruik niet zo vaak cleansing gels maar voor deze Alma K. Dead Sea Minerals Facial Cleansing Gel maak ik twee keer per week een uitzondering. Mijn oliereiniger gebruik ik dagelijks, het is het meest makkelijk in gebruik om mijn make-up in één keer te verwijderen. Deze Alma K. Dead Sea Minerals Facial Cleansing Gel gebruik ik samen met mijn Clarisonic voor een zachte maar toch diepe reiniging. Wat ik zo fijn vind aan deze Cleansing gel is dat je huid echt sqeeky clean aanvoelt zonder dat ze compleet gestript is.

Je vindt de Alma K. Dead Sea Minerals producten in België exclusief bij DI. Wist je trouwens dat ze nu ook een webshop hebben? En vandaag is het de moment om de webshop uit te testen want je krijgt 20% op bijna alles (op enkele uitzonderingen na) en dit van 16u tot middernacht. Ook in de DI shops geldt deze actie.

One thought on “Alma K. Dead Sea Minerals

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *