Let’s do some glitternails starring Essence X Dior X Chanel X Essie X WIC By Herome

On April 16, 2012 by MissBeautyEtc

Ik ben de laatste tijd helemaal in to nagellak, er gaat bijna geen dag voorbij zonder een nieuw kleurtje te gebruiken! Een half jaar geleden liet ik mijn gelnagels verwijderen en het heeft een hele tijd geduurd voor ik mijn nagels terug een beetje in een goede conditie kreeg, het enige wat ik dan deed met mijn nagels deed was extra verzorgen, want op nagels die niet echt gezond zijn blijft nagellak toch niet goed zitten. Ik gebruik nog steeds elke dag een verzorging op mijn nagels maar ik voeg er nu wel altijd een kleurtje aan toe. Nu zit ik elke avond mijn nagels te lakken! #verslaafd

Ik wou vandaag alleen een blogje maken over de Essence Nail Colour 3 lakjes maar uiteindelijk gaan jullie er nog meer zien voorbij komen. Essence heeft de laatste tijd zoveel leuke topcoats uitgebracht dat ik er daarvan ook enkele heb gekocht en geprobeerd! Ik leerde de Essence Nail Colour 3 lakjes kennen door de Circus Circus collectie van Essence die een tijdje geleden uitkwam, NOTD vind je hier, ik heb toen maar één lakje kunnen kopen wat ik heel jammer vond want de kleuren waren echt mooi! Picture overload coming up!

Essence Colour 3 Shopping Trip in Soho X Party All Night Long. De middelste vinger heeft de twee kleuren samen. Bij dit duo vind ik ze samen eigenlijk niet zo mooi, maar de kleuren apart zijn wel leuk!

Essence Nail Colour 3 Ticket To The Show X Front Row or Backstage. Bij deze zijn ze samen dan wel weer mooi. Alleen Front Row or Backstage is niet echt een kleurtje om alleen te gebruiken, dit is enkel mooi als topcoat. Op de nagel van mijn pink gebruikte ik Ticket To The Show samen met Essence Make It Golden.

Essence Nail Colour 3 Midnight Date X City That Never sleeps. Bij deze kan het op drie manieren vind ik zelf. De topcoat is dekkend genoeg om mooi te zijn!

Nog meer combinaties!

Dior Riviera + Essence Nail Art Special Effects Glorious Aquarius

Essie Orange it’s Obvius + Essence Nail Art Special Effects Circus Confetti + Essence Nail Colour 3 Party All Night Long

Chanel Vendetta + Essence Nail Art Special Effects Circus Confetti

Ici Paris XL Only You Miss Bikini +  Essence Nail Art Special Effects Glorious Aquarius

WIC by Herôme New Delhi + Essence Nail Art Special Effects Glorious Aquarius + Essence Nail Art Special Effects Circus Confetti  + Essence Color & Go Make It Golden + Essence Nail Colour 3 City That Never sleeps.

De ene is al wat beter gelukt dan de andere maar ik vond het leuk om te doen!

 

 

 

11 Responses to “Let’s do some glitternails starring Essence X Dior X Chanel X Essie X WIC By Herome”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− two = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>