5 Things on Sunday #9

5 Things on Sunday #9

5 Things on Sunday #9

5 Things on Sunday #9

  • Deze week kon ik uitkijken naar een aantal leuke dingen, vrijdag mocht ik me gaan laten verwennen in Aspria in Brussel (waarover later meer, maar ik kan in elk geval al zeggen dat het heel erg relaxerend was!) en dit weekend zijn we in Luxemburg voor een feestje. Daarom ook het toiletzakje, gevuld met al mijn favoriete make-up van de laatste tijd.
  • Tarte verzendt eindelijk naar België! De domper op dit feestje? Niet alles wordt verzonden, bovendien zijn de verzendkosten niet min en je kan je waarschijnlijk ook aan douanekosten verwachten. Ik ontdekte dat QVC UK ook een aantal Tarte producten heeft en die verzenden voor een normale prijs + je betaalt geen douanekosten. De Tarte Rainforest of the Sea Foundation is een setje samen met de brush. Héél benieuwd naar de foundation!
  • Ik krijg nog steeds elke maand de Deauty Box, maar deze elke maand op de blog zetten? Daarvoor was hij jammer genoeg niet interessant genoeg meer. Tot deze maand, de Deauty Box van april is dan weer wel een aanrader. Buiten het T.Leclerc poeder, dat ik jullie al persé wilde laten zien omdat het zo mooi is, zit er nog veel meer leuks in de box. Volgende week laat ik de volledig box zien!
  • Ken jij de MAC Lustre Drops nog? Ze worden opnieuw uitgebracht in de MAC is Beauty Collection die normaal gezien einde van deze maand te koop zou moeten zijn. Ik bezorg jullie heel snel swatches, Pink Rebel is echt prachtig <3
  • Dit Garnier Micellair Reiningswater kreeg ik een tijdje geleden in preview te zien en nu is het dan eindelijk beschikbaar. Heel benieuwd of deze mijn reiningsolie kan vervangen!

Maak er een fijne zondag van! Geniet met een dekentje in de zetel, terrasjesweer is nog steeds jammer genoeg niet!

2 thoughts on “5 Things on Sunday #9

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *