5 Things on Sunday #6

5 Things on Sunday #6

5 Things on Sunday #6

5 Things on Sunday #6

 • Als we het weerbericht mogen geloven wordt het vandaag mooi weer, let’s hope so want wij hebben vandaag een brunch en dan zit de kans er in dat we buiten kunnen zitten. Mooi weer vraagt gewoon om pastelkleurtjes dus mag mijn Furla Cosmopolitan nog eens uit de stofzak. Dit is een héél klein handtasje, je krijgt er amper iets in weggestoken, maar zo leuk om te dragen! Gelukkig hoef ik vandaag niet veel mee te nemen dus het kan.
 • Vorig jaar heb ik bijna heel de zomer met lederen espadrilles gelopen en ik heb zo het idee dat dat dit jaar ook het geval zal zijn. Deze Kenzo Espadrilles hebben mijn hart gestolen en mogen vandaag voor de eerste keer mee. Benieuwd of ze na een hele dag nog zo goed zitten…
 • Een tijdje gelezen zag ik de shoplog van Isabelle en door haar heb ik eindelijk de befaamde Skin Food sheetmasks uitgeprobeerd en oh boy, grote fan hierzo! Niet in België verkrijgbaar en daarom een beetje tricky om te bestellen in het buitenland maar Isabelle legt je in haar blogje haarfijn uit hoe en waar te bestellen. The for the tip <3
 • Ik wil eigenlijk al tijden een Fuji Instax, zo leuk dat je je foto’s meteen uitgeprint ziet. Maar aan de andere kant, ik ken mezelf, hoe vaak ga ik dit gebruiken? Ik wilde eigenlijk een compact camera om mee te nemen naar events, en dan ben je eigenlijk niks met zo’n Fuji Instax camera. Insert de Fuji FinePix, een lichtgewicht camera die makkelijk mee te nemen is en waarmee je ook kan filmen. Ik moet nog een beetje uitvogelen hoe het allemaal werkt want hij is toch net iets anders dan mijn spiegelreflex. Komt hopelijk wel goed!
 • Deze week kon je het nieuwe product van Kiehl’s, de Nightly Refining Micro-Peel Concentrate al in preview zien. Ik wil het nog wat langer gebruiken voor ik een review schrijf maar ik wil het toch nog een keer laten zien omdat ik er zo enthousiast over ben. Mijn huid wordt hier zo zacht van…

Dit waren mijn 5 Things on Sunday #6 . Maak er een mooie en hopelijk zonnige dag van!

3 thoughts on “5 Things on Sunday #6

 1. Alléén maar leuke dingen in deze post! Hopelijk komt de zon piepen voor je brunch, want hier is het op dit moment nog maar grijs.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het was een zalige dag! Hopelijk bij jullie ook 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *