5 Things on Sunday #46

5 Things on Sunday #46

5 Things on Sunday #46

5 Things on Sunday #46

❤ Ik ben echt al weken op zoek naar de YSL Encre de Peau All hours Foundation maar deze is in België zover ik weet nog altijd nergens te vinden. Toen ik in de parfumerie was kreeg ik enkele staaltjes mee van de nieuwe Guerlain Lingerie de Peau Aqua Nude foundation. Waar de nieuwe YSL foundation een full coverage foundation is, is deze echt heel erg licht. Niet meteen wat ik zoek tijdens de herfst-en wintermaanden maar wel leuk om een keer te proberen. Misschien wordt dit wel mijn favorite foundation voor volgende zomer?

❤ Yes, de Essie Wilde Nudes Collection is mine! Deze collectie bestaat uit vijf neutrale aardetinten die perfect bij de herfst passen. Exclusief te koop bij DI en soon on the blog!

❤ De voorbije week mocht ik naar een event van Remington waar de ganse collectie van haartools werd voorgesteld. Ik kreeg een make-over met de Remington Protect 19-28 mm Wand en dat zag er goed uit maar ik koos toch voor de Remington Keratin Intelligent Straightener omdat ik dat toch het meest zal gebruiken. Gisteren gebruikte ik deze voor de eerste keer en oh boy, wat is hij snel warm. Mijn Braun, die al aardig wat jaartjes op de teller heeft had toch iets meer tijd nodig. 15 sec en deze is warm en ik heb het gevoeld want ik verbrandde mijn vingers omdat ik wilde checken of de stijltang al warm was. Het resultaat is heel erg mooi, zacht, glanzend haar. Ben ook wel benieuwd naar het effect op mijn haar op lange termijn. Je haar stijlen is nooit echt goed, je gebruikt tenslotte hitte op je haar. Deze stijltang gaat constant de vochtigheid van je haar controleren en past zo de temperatuur aan. De platen van de stijltang zijn verrijkt met keratine en amandelolie dat zorgt voor zacht, glanzend en gezond haar. Ik ben in elk geval al fan van het resultaat.

❤ Ik heb nu wel de perfecte stijltang toch zorg ik nog voor extra bescherming als ik hitte op mijn haar gebruik. De Redken Iron Shape 11 gaat je haar beschermen als je de stijltang gebruikt. Als ik mijn haar enkel met de haardroger droog gebruik ik de Redken Align 12, deze houdt mijn frizzy haar in bedwang. Zei ik al dat beide producten zalig ruiken?

Maak er een fijne zondag van ❤

One thought on “5 Things on Sunday #46

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *